umitFB
Onursal Üye
Kuşumun cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi almak istiyorum
Kuş dişi. Yaşı için yan profilden ve yakından bir resim ekleyin emin olamadım.
Kuşumun cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi almak istiyorum
Yaşı ve cinsiyeti öğrenme şansım varmı
Erkek diye aldım dişi olduğundan eminmisinizKuş dişi. Yaşı için yan profilden ve yakından bir resim ekleyin emin olamadım.
Erkek diye aldım dişi olduğundan eminmisiniz
Kaç aylık sizce??Evet eminim.
Kesinlikle dişi bir kuştur.Kaç aylık sizce??
Kuşlar dişi hocam, maşallah.Arkadaşlar merhaba, 2 adet kendi yavru kuşlarımın cinsiyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Her iki kuşa ait 2 adet fotoğraf ekliyorum. Sağ altta fotoğrafların hangi kuşa ait olduğunu yazdım.
Şimdiden çok teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 40736
1.5 aylık erkek.Merhabalar. Kuşum hakkında bazı bilgilere sahibim fakat net olarak sizlerden de görüş istiyorum. Yaş, cinsiyet ve cinsi olarak. Şimdiden teşekkür ederim
4-6 ay arası dişi.Kuşumun cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi almak istiyorum
Kuşlarınız dişi ve teksas değiller teksasları birasz daha araştırın derim sarı spangle mavi opal
Evet öyle olduğunu düşünüyorumDişi oldukları konusunda eminmisiniz
Kuşunuz erkekMuhabbet kuşumun cinsiyeti nedir sizceEkli dosyayı görüntüle 40773
teşekkürler peki kahverengiliklerin sebebi ne sizceKuşunuz erkek
Spangle olan erkek olabilir net ceresini atar mısın opal olan kesin dişiMerhaba ustalar amatör bir hobiciyim yeni yavrularim dünyaya geldi ve yeme düştü YouTube da video izlerken Teksas ırkı diye bir ırk karşıma çıktı sizlerin fikri ni almak isterim bu iki yavrumun o ırka ait olup olmadığı hakkında bilgilendirme yaparsaniz teşekkür ederim hayırlı günler diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 40748Ekli dosyayı görüntüle 40749Ekli dosyayı görüntüle 40750Ekli dosyayı görüntüle 40751