2 - 2 buçuk aylık erkek maşallahYaş ve cinsiyet öğrenebilir miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 60464
2 - 2 buçuk aylık erkek maşallahYaş ve cinsiyet öğrenebilir miyim?
Ekli dosyayı görüntüle 60464
2 aylık dişi maşallahMuhabbet kuşum yaklaşım 1 haftadır benimle.
Yaşı ve cinsiyetini hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden Teşekkürler.
Çekinik parçalı olduğunu düşünmüştüm yanılmışım teşekürler3 4 aylık çek kırması maşallah
Evet parçalı bir kuş, mutasyonu parçalı ırkı çek kırmasıÇekinik parçalı olduğunu düşünmüştüm yanılmışım teşekürler
Son bir şey daha sorucam bu kuşun gözleri siyah yavru sanmıştım ama uretici 6 aydan büyük olduğunu söyledi ırkından dolayı kafa çizgileri ve gözleri böyleymiş.Yani bu kuş 6 aydan küçük mü bunu çok merak ediyorum kafam karıştiEvet parçalı bir kuş, mutasyonu parçalı ırkı çek kırması
Gri yok simsiyah , ve hep böyle kalacakmış üretici söyledi6 aylıktan küçük bir kuş, gözleri fotoğrafta siyah görünüyor gerçekte grileri yeni mi oluşuyor?
Evet o tarz mutasyonlar var fakat kalmayadabilir, ilerleyen zamanlarda öğrenirsiniz onuGri yok simsiyah , ve hep böyle kalacakmış üretici söyledi
Sanırım sizin dediğiniz doğru kafa çizgileri bayağı cehreye yakınEvet o tarz mutasyonlar var fakat kalmayadabilir, ilerleyen zamanlarda öğrenirsiniz onu
Rica ederim sağlıklı günlerSanırım sizin dediğiniz doğru kafa çizgileri bayağı cehreye yakın
Artık zamanla öğreneceğiz bana da supriz olur belki .Çok teşekürler cevap için
Teşekkürler.2 aylık dişi maşallah
Burun (cere) kısmına daha yaın ve net çekmelisiniz cinsiyet için.selamun aleykum saygıdeger arkadaşlar aranıza yeni katıldım rica etsem cinsiyetleri nedir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Burun (cere) kısmına daha yaın ve net çekmelisiniz cinsiyet için.
Daha çok küçükler, cinsiyetleri tam doğru çıkmayabilir maalesef, ama sarı olan erkeğe benziyor.
Erkek 8 aylık üstü ırkını bulamadım maalesef, @Melih.S59Merhaba. Komşumuz bize verdi bu muhabbet kuşunu. Acaba cinsiyetini,yaşı ve ırkını yazabilecek biri var mı? Eğer fotoğraf yeterince net değilse söyleyin daha netini çekip yanıtlayayım
Çok teşekkürlerErkek 8 aylık üstü ırkını bulamadım maalesef, @Melih.S59