Dilekdurnadilek
Yeni Üye
Merhaba bu kuş %100 dişi, diğer kuşunuz kızgınlık yumurtası yapıyor yani yumurtalar dölsüz, yavru gelişimi olmasına imkan yokBu kuşun erkek olma olasılığı olabilir mi aynı kafesi başka dışı kuşla paylaşıyor bu kuşun diğer kusun üstüne çıktığını gördüm diğer kuşumun şuan 2 yumurtası var daha da gelecek gibi poposu sis. Yumurta kontrolü yaptığımda ortada kırmızılık gördüm ama damarlanma yok bugün 5. gün
Merhaba, ilk 2 fotoğrafta cere net değil ama son fotoğrafa göre maşallah erkek bir kuş. Erkek kuşlar dişilere göre daha sakin olur zaten. Alıştıkça yaramazlıklara başlayacaktır. Allah sağlıklı, uzun ömürler nasip etsinMerahaba,
Henüz 2 hafta oldu sahiplendiğim.Cinsiyeti için fotoğraflara baktım erkek gibi duruyor ama genelde sakin tavır sergiliyor.Cinsiyeti sizce nedir yavruyu 1 bucuk aylıkken yakınımdan aldım.
Işığa tam yakınlaştırmanız gerekiyorYardımlarınız için teşekkürler tekrardan ben yumurtaları da fotoğrafını çektim bugün 6. Gün sürekli üstüne yatıyorlar kaldıramıyorum bile kesin içi boş değil mi günahına girmeyin hayvanlarin birde yumurtaları alınca strese girer mi
Arkadaslar biri disi biri erkek miMerve hocam dişi dememiş ki beyazlık yoğunsa dişi demiş, fotoğrafta gördüğüm kadarıyla herhangi bir beyazlık yok tek renk pembe ceresi, o yüzden erkek
Hayır ikisi de dişi, maşallahArkadaslar biri disi biri erkek mi
Sarı erkek beyaz dişi, parçalı kuşlar maşallahMerhaba
Beyaz olan kuş dişi mi ? Bide spangle olduğunu düşünüyorum öylemidir.
Erkek ise rainbow olarak düşündüm ama spangle ye de benziyor emin olamadım sizce bu yavrucuklarin cinsiyeti ve türü doğru mudur?
Kuşumun ırkı ve yaşı nedir acaba?
Arkadaslar kuslarin cinsiyeti ve irkini ogrenebilirmiyim sizce ciftlesirlermiSarı erkek beyaz dişi, parçalı kuşlar maşallah
3 4 aylık çek kırması maşallah
İki kuşta dişiArkadaslar kuslarin cinsiyeti ve irkini ogrenebilirmiyim sizce ciftlesirlermi