Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Hocam vitamin takbiyeleri yediği tohumlar kadar bile yormaz karaciğeri. Ki zaten düşük dozlarda katıyorsunuz. Tercih sizin tabi. Ben devam etmenizi öneririm.
Organ hasarında kuşlarda fazla vitamin kullanımı fazla yük bindirebilir benim tavsiyem bu vitamin desteğini kuşunuza doğal yollardan sağlamanız.hocam ben bir veterinerle görüştüm bana karaciğerinde sorun varsa vitaminleri kesmemi söyledi aksi takdirde diger karacigeri de kaybetmeyelim dedi
doğal yollardan nasi verebilirimOrgan hasarında kuşlarda fazla vitamin kullanımı fazla yük bindirebilir benim tavsiyem bu vitamin desteğini kuşunuza doğal yollardan sağlamanız.
hocam merhaba bir veterinerle görüşüp ilac aldim ilacı bugün ağzına damlattik ama aksama doğru yuksek sesle inlemeye basladi gece de sürekli inledi doktora sordum damlatirken soluk borusuna kacmis dedi ne yapabilirim ben simdi cok kotuHocam vitamin takbiyeleri yediği tohumlar kadar bile yormaz karaciğeri. Ki zaten düşük dozlarda katıyorsunuz. Tercih sizin tabi. Ben devam etmenizi öneririm.
hocam bakar mısınızHocam vitamin takbiyeleri yediği tohumlar kadar bile yormaz karaciğeri. Ki zaten düşük dozlarda katıyorsunuz. Tercih sizin tabi. Ben devam etmenizi öneririm.
Başka konu açmıştınız cevap yazdım.hocam bakar mısınız
Watch WhatsApp Video 2024-10-20 at 10.49.11 | Streamable
Watch "WhatsApp Video 2024-10-20 at 10.49.11" on Streamable.streamable.com