Ayağını temizlemek için yaladiysa evhamlı birine donustum vallahi yakında kalpten gidicem kuş anası olmak ne zormuş .Gagasina falan zararı olur muYemez zaten çok seçiciler değişik tat kabul etmezler kolay kolay.
Ayağını temizlemek için yaladiysa evhamlı birine donustum vallahi yakında kalpten gidicem kuş anası olmak ne zormuş .Gagasina falan zararı olur muYemez zaten çok seçiciler değişik tat kabul etmezler kolay kolay.
Zarar vermez korkmayın. Tehlike ihtimali olsa uyarırdım zaten.Ayağını temizlemek için yaladiysa evhamlı birine donustum vallahi yakında kalpten gidicem kuş anası olmak ne zormuş .Gagasina falan zararı olur mu
Çok Teşekkür ederimZarar vermez korkmayın. Tehlike ihtimali olsa uyarırdım zaten.
Git gide kilo veriyor dün 39 gramdi bugün 38 gram oldu 43 gramdan 38 düştü normal mi bu çok hareketli enerjik ama iştahi yokRica ederim.
1 gr tartınında yanılma payıdır. İlk ölçtüğünüzde su içmiştir falan. 35 lere falan düşerse müdahale gerekir. Dediğim gibi destekleyin kuşu. Vitamin probiyorik vsGit gide kilo veriyor dün 39 gramdi bugün 38 gram oldu 43 gramdan 38 düştü normal mi bu çok hareketli enerjik ama iştahi yok
Devamlı ölçüm yapan biriyim 43 gramdi1 gr tartınında yanılma payıdır. İlk ölçtüğünüzde su içmiştir falan. 35 lere falan düşerse müdahale gerekir. Dediğim gibi destekleyin kuşu. Vitamin probiyorik vs
Bilmiyorum kötüye gidiyor gibi geliyor.Ayaginda morariklik var mı emin degilim diğerine göre bir tık koyu duruyor gibi ve şis parmağı tam kapatamiyor evet üstüne basıyor ama yükünü tam vermiyor hareket ediyor ,uçuyor ama arada o ayagini havada tutuyorAyak ağrısından dolatı stres yaşadı. Ondan olabilir. Şuan endişelenecek durum yok gibi. Her gün tartın düşmeye devam eserse yazın. Başka hastalık belirtisi yoksa korkmaya gerek yok