Muhabbet kuşumun ayağına bakabilir misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zzzynppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemez zaten çok seçiciler değişik tat kabul etmezler kolay kolay.
Ayağını temizlemek için yaladiysa evhamlı birine donustum vallahi yakında kalpten gidicem kuş anası olmak ne zormuş .Gagasina falan zararı olur mu

Git gide kilo veriyor dün 39 gramdi bugün 38 gram oldu 43 gramdan 38 düştü normal mi bu çok hareketli enerjik ama iştahi yok
1 gr tartınında yanılma payıdır. İlk ölçtüğünüzde su içmiştir falan. 35 lere falan düşerse müdahale gerekir. Dediğim gibi destekleyin kuşu. Vitamin probiyorik vs

1 gr tartınında yanılma payıdır. İlk ölçtüğünüzde su içmiştir falan. 35 lere falan düşerse müdahale gerekir. Dediğim gibi destekleyin kuşu. Vitamin probiyorik vs
Devamlı ölçüm yapan biriyim 43 gramdi
Dün ölçtüm 39 grama düşmüş
Bugün ölçtüm 38
Diğer kuşum tartıda tam kilosunu gösteriyor yanılma payı var isede 5 gram garanti vermiş durumda

Ayak ağrısından dolatı stres yaşadı. Ondan olabilir. Şuan endişelenecek durum yok gibi. Her gün tartın düşmeye devam eserse yazın. Başka hastalık belirtisi yoksa korkmaya gerek yok

Ayak ağrısından dolatı stres yaşadı. Ondan olabilir. Şuan endişelenecek durum yok gibi. Her gün tartın düşmeye devam eserse yazın. Başka hastalık belirtisi yoksa korkmaya gerek yok
Bilmiyorum kötüye gidiyor gibi geliyor.Ayaginda morariklik var mı emin degilim diğerine göre bir tık koyu duruyor gibi ve şis parmağı tam kapatamiyor evet üstüne basıyor ama yükünü tam vermiyor hareket ediyor ,uçuyor ama arada o ayagini havada tutuyor

https://hizliresim.com/bfajbvt

Morarma yok hocam. Krem sürdüğünüz için diğer ayaktan farklı rengi. Diğer ayağına da hatta iki ayağına da nemlendirici krem veya zeytin yağı sürün kabuklaşmalar azalır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri