Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Dışarı çıkarmayın mesela. Uçup bir yerlere çarpmasın.
Dışarı çıkarmayın mesela. Uçup bir yerlere çarpmasın.
Şükür teşekkür ederiz yardımınız içinEvet iyiye gidiyor. Sanırım yarın çıkması serbest olacak
Evet kullanıyorum şimdi d3 te aldim onuda veriyorum ayrıca yumurta ve d vitamini olan sebzelerden veriyorum.Voltaren krem suruyorum akşamları inşallah daha iyi olur.Rica ederim. Geçmiş olsun bir daha yaşanmaması dileğiyle. En ufak anormalliklerde video çekip sorun. Erken teşhis ve müdahale çok önemli. Probiyotik ve vitamin kullanıyor muydunuz ?
D vitaminini nasıl kullanıyorsunuz ? Aşırı kullanımı da sorundur çünküEvet kullanıyorum şimdi d3 te aldim onuda veriyorum ayrıca yumurta ve d vitamini olan sebzelerden veriyorum.Voltaren krem suruyorum akşamları inşallah daha iyi olur.
Benim kuşum tanımadığı nesnelerden korkuyor o yüzden çay kaşığı ile falan veremedim bende Cuma günü suluguna biraz d vitamini döküp kapagindan bir yudum icirdim aldım.Bir daha Çarşamba vericemD vitaminini nasıl kullanıyorsunuz ? Aşırı kullanımı da sorundur çünkü
Multivitamin verdiğimde kuşum tepki gösteriyor.Vitamin fazlalığından dolayı sanırsam titreme ,ayak parmaklarıni ritmik açıp kapama,yüz bölgesinde tık gibi seyirmeler oluyor.Pazartesileri yarım suluguna 4 5 damla atıp veriyordum böyle olunca kestim onu dozunu mu fazla veriyorum bilemedim açıkcasiMulti vitamin kullanıyorsanız eğer çarşaba günkü dozdan sonra haftada 1-2 multi vitamin vermeniz yeterli olur. Diğerinde doz ayarlamak zordur. Az veya fazla içebilir. Ayrıca çarşamba günü 4 saat kadar susuz bıraktıktan sonra verin ki hemen içsin
Evet ama şuan kullanmayı bıraktım.Kullandığınız vitamin gerwit mi ?
Gervit kullananların bir kısmında benzer şikayetleri duydum. Sanki ayağında tik varmış gibi hareket ettiriyor değil mi ? Demekki içeriğinde sinir sistemlerini uyaran bir madde var. Ne kadar suya ne kadar ilaç katarak kullanıyordunuz ?Evet ama şuan kullanmayı bıraktım.
50 ml suya 4 5 damla şeklinde kullanıyordum.Olabilir bilemiyorum ama kullandıktan sonra olduğunu biliyorum bir hafta yüzde ,ayakta etkisi sürüyor sonra düzeliyor o yüzden kullanmayı bıraktim.Gerwit anca aldigimdan itibaren üç kez kullandım üçünde de olan durum buydu.Şuan yine bakiyorum gözlemliyorum ama bıraktıktan sonra hiç öyle bir sorunla karşı karşıya kalmadım.Gervit kullananların bir kısmında benzer şikayetleri duydum. Sanki ayağında tik varmış gibi hareket ettiriyor değil mi ? Demekki içeriğinde sinir sistemlerini uyaran bir madde var. Ne kadar suya ne kadar ilaç katarak kullanıyordunuz ?
Olur tabi denerim.Size kanatlıoil vitabol öneririm tüm vitaminler+ mineraller + amino asitler içerir güzel üründür. Şunu deneyebilir misiniz 50 ml suya 2 damla gervit verip deneyin yarın. Bakalım yine aynı tepkiyi verecek mi ? Dozla alakalı olabilir.
4 gün oldu bugün daha iyi ama yine ayağını çekip uyudu tam geçmedi sanırım.43 gramdi 39 grama düşmüşBenim kuşum da ayağını taktırmıştı bir çengel gibi şeye incitmişti hatta kan kalıntısı da olmuştu birkaç gün basamadı ayağını hep topladı kendine iyileştiriyor zaten zamanla orayı yalayıp böyle kaşımaya çalışıyor.
Kuşum ayağına sürdüğüm voltaren kremi sildi yedi bilmiyorum ama gagasında değdi kafasını sürterek temizlemeye çalıştı bir şey olur muSize kanatlıoil vitabol öneririm tüm vitaminler+ mineraller + amino asitler içerir güzel üründür. Şunu deneyebilir misiniz 50 ml suya 2 damla gervit verip deneyin yarın. Bakalım yine aynı tepkiyi verecek mi ? Dozla alakalı olabilir.
Yemez zaten çok seçiciler değişik tat kabul etmezler kolay kolay.Kuşum ayağına sürdüğüm voltaren kremi sildi yedi bilmiyorum ama gagasında değdi kafasını sürterek temizlemeye çalıştı bir şey olur mu