Muhabbet kuşumun ayağına bakabilir misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zzzynppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zzzynppp

Meraklı Üye
Merhaba muhabbet kuşum iki gün önce korkup kafeste cirpindi sonra diğer odalara gitti.Bugun farkketim ki ayağını basmıyor kırılmış mıdır 😭

https://hizliresim.com/i1mja1t

Hayır kırılmamış. İncinmiş muhtemelen bir kaç güne düzelir merak etmeyin. Takviye kullanıyor musunuz ?

Teramycin lik bir durum yok. Ağrı kesici krem olabilirdi ama oda şart değil. Evde varsa sürün

Eczaneden Repail Gel-N jel alın,küçük bir parça sürün ayağına nazikçe,jeli derisine iyice yedirin. Teramycin falan olmaz.
Geçmezse röntgen çektirirsiniz.

Veterinere götürüp röntgen çektirilmesi en garanti yol. Çıkık veya kırık varsa belli olur

Röntgen dışında emin olmamız mümkün değil maalesef. O zaman zamana bırakıp takip edeceğiz. Ağrıyı kesmek için ağrı kesici bir krem sürülebilir sadece.

Röntgen dışında emin olmamız mümkün değil maalesef. O zaman zamana bırakıp takip edeceğiz. Ağrıyı kesmek için ağrı kesici bir krem sürülebilir sadece.
Onuda sordum çatlak varsa basmamasi daha iyi ağrı kesici surersen ayağının üzerine basmak isteyecektir buda ayağı daha kötü yapar dedi D3 damla verdi yumurta ıspanak ver yesin kafesten çıkarma dinlensin dedi Şuan bu şekilde umuyorum yarın daha iyi olur onu kafeste tutmak bile canımı yakiyor dayanamıyorum

Kırık yok büyük ihtimalle ama çıkık olabilir. Veya incinmiş. Giç hareket ettirdi mi o parmağını ?

Tüneği hiç kavradı mı o parmağıyla kısa süreliğine olsa da

Tamam çıkık da yok o zaman. İncinmiş. Zamanla düzelir. Ani hareketler yapmamalı 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri