abi tedaviyi sürekli seninle paylaştım ama hatırlamıyorsun sanırım eski mesajlara bak diyecem ama çok şey yazıldı yorar seni .Hangi ilacı kullandınız kaç gün ve ne şekilde kullandınız ?
abi haklısın o konuda Allah razı olsun birçok kişiye yardımcı oluyorsun.Abicim ben çok kişinin tedavisine yardımcı oluyorum ve günde en az 20 mesaj alıyorum. Dolayısıyla hepsinin aklımda kalması mümkün değil. Ayrıca konu 6 sayfalık roman okur gibi okumam lazım. Neyse ,
Kesintisiz kaç gün sabah akşam ağzına damlattınız ? Vitamin verdiyseniz sarı olması normal. Ayrıca Dışkının koyu kısmı sıvı değilse etrafında su olması da normal. Ama sanki beyaz kısmında kreçleşme benzeri bir durum var. Eğer öyleyse tek bir dışkı resmi paylaşın bakayım. Gerekirse Tedaviye devam ederiz ama şimdilik gerek yok gibi.
Vitamin isal yapmaz. Bunu nerden çıkardınız ? Dışkıyı dediğim gibi tek olarak net çekip paylaşın bakalım.
Çeyrek suluğa 6 damla günde iki defa yenileyin suyu
Çeyrek suluğa 6 damla günde iki defa yenileyin suyu
Yeni konu açar mısınız orada yorumlayalım. Kuşun fotoğrafını da ekler misiniz?Resmi paylaştım dişi kuşum bu şekilde dıskı yapıyor ve tıksırıyor önceden varmış ama gündüz yapıyormuş ben hic duymadım evde de babannem olduğu için oda söylemedi hiç gece yarısı ben sesini duydum da sordum hep yapıyor zaten dedi 3 gun sarımsak kattim suyuna soğuk algınlığı dediler dışkı kokuyor bilmiyorum ayrıntı mi değil mi ne yapacağım yada veteriner önerisi olan var mi güvenemiyorum hiç bir yere daha önce uçamıyor diye götürdüm uçamıyordu çünkü yaglanma,timör var falan dediler kuşçuya gittim yumurtlayacak dedi ve yumurtladı da ben yuva koymamıştım bu bir hastalık diye düşünmeye başladım normalde yoktu ilk zamanlar ilk hastalığı ucamamasiydi sonrada bu çıktı ne yapacağımı şaşırdım 1 yaşında ve 3.kez yumurtlayacak günleri kaçırmışım yoksa dinlenmesini istiyordum lutfen yardımcı olun düzgün bir şekilde anlatmaya çalıştım o yuzden uzun yazdim kusura bakmayin
konu açtımYeni konu açar mısınız orada yorumlayalım. Kuşun fotoğrafını da ekler misiniz?