Evet abi tek kaldı kuş. Dişi pazartesi günü öldü. Peçetedeki tüm dışkılar ona ait.birtek sağda en altta var uyurken yapmış onu sabaha kadar o kafamı karıştırdı.Tek kuşun dışkıları mı bu ?
Evet sirkeli su ile.tellere kadar.Dışkı düzelmiş sayılır o zaman. kafesi ve tüm ekipmanları dezenfekte ettiniz mi ?
Normal dışkı nasıl olmalı ? Resim koyabilir misiniz ?İshali kesilmiş ama renk hala sıkıntılı. Kuşun hal ve hareketleri nasıl ? Kabarma , hareketsizlik , Kafasını kanat altına alma devam ediyor mu ? Yem yemesinde sıkıntı var mı ?
Probiyotik verin zaten sağlıklı da olsa probiyotik verilir. Bu hastalık illet bir hastalıktır. Tedavisi zorlayabiliyor. 2 gün daha devam edin eğer renk düzelmezse 3 gün ara verip probiyotik desteği verip Flagyl'e döneriz.
he bu arada saydıklarınıza cevap vermeyi unutmayayım.İshali kesilmiş ama renk hala sıkıntılı. Kuşun hal ve hareketleri nasıl ? Kabarma , hareketsizlik , Kafasını kanat altına alma devam ediyor mu ? Yem yemesinde sıkıntı var mı ?
Probiyotik verin zaten sağlıklı da olsa probiyotik verilir. Bu hastalık illet bir hastalıktır. Tedavisi zorlayabiliyor. 2 gün daha devam edin eğer renk düzelmezse 3 gün ara verip probiyotik desteği verip Flagyl'e döneriz.
https://www.google.com.tr/search?q=sağlıklı+muhabbet+kuşunun+dışkısı+nasıl+olmalı&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjk_46A9bDUAhVMVxoKHReUCwAQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=J4BLXYZpoCpLnM:Normal dışkı nasıl olmalı ? Resim koyabilir misiniz ?
Dışkısı sürekli böyle olursa hastalık devam ediyor demektir. Pazar günü dışkıda düzelme olmazsa Flagyl'e geçeriz mecburen. Belki ilk etapta dozu az verdiğiniz için Mikostatin'e direnç gelişmiş olabilir.Abi şimdide bunu gördüm fotoğrafladım hemen. Uyuyordu yemliğin üzerinde kaldırdım ordan uyurken bunu yapmış hatta 1 2 önceki paylaştığım fotoğrafın birindede uyurken yine aynısını yapmış bu durumda 2 gündür olmakta
@Selçuk YÜKSEL
LG-K580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzelme görene kadar mı yoksa 2 3 günmü yapayım abiKararma yok. İshal da yok. Açık yeşil dışkı devam ediyor ama. Şöyle yapalım bide suyuna çeyrek suluğa 8 damla sirke damlat. İlacı da sabah akşam birer damla devam et.
2-3 gün yapalım düzelme olmazsa ilacı değiştireceğiz artık.Düzelme görene kadar mı yoksa 2 3 günmü yapayım abi
LG-K580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi