Bugün dışkışı böyle keyfi gayet yerinde bugün iyileşmiş gibi görünüyor dışkışı nasıl acaba
Bugün dışkışı böyle keyfi gayet yerinde bugün iyileşmiş gibi görünüyor dışkışı nasıl acaba
Şimdi bakmaya gidiyorum gitmeden birdaha dışkı atayım daDaha düzelmemiş. İdrarda leke olmamalı ve dışkı koyu yeşil tonlarında olmalı.
İlacı bulabildiniz mi?
Tedavi uyguladınız mı ? Kuş ne zamandan beri normale dönmüştü ?
Hocam bize detay vermediğiniz sürece sizi yanlış yönlendiririz. Dışkı atıp hadi çözün demekle olmaz. Kuşun öyküsünü tam bilmeliyiz ki yanılma ihtimalimiz azaldın. Kuşun hangi evrelerden geçtiğini neler yiyip içtiğini neden sonra düzeldiğini vs vs her şeyi bilmeliyiz.Suyu biraz fazla içıyor bu arada
4 aralık gibi normale dönmüştü zaten aynı hastalığı 3 kez yaşadı sadece diafuryl verdim ilaç olarak ağzından iştahı düzeldiği zaman iyileşiyorN
Tedavi uyguladınız mı ? Kuş ne zamandan beri normale dönmüştü ?
Entrobac almıştım onun prozim yerine ama iyi gelecekse alayımHocam kuşta 3 ihtimal görüyorum ben. Karaciğer hastalığı, safra sorunu veya böbrek rahatsızlığı var kuşta. Prozim önermiştim aldınız mı ?
Valla önerime rağmen prozim almamışsanız ceremesini çekip prozim alacaksınız. Ben hemen her mesajımda enzim enzim diye resmen bağırıyorum. Enterobac enzim içermiyor.Entrobac almıştım onun prozim yerine ama iyi gelecekse alayım