Muhabbet kuşum hasta

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Peuxhell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanatlı oil proizim probiyotik dimi normalde de kullanabilirim yani

Probiyotik ilaç takviyesi değildir zaten o yüzden her haftada kullanılabilir,faydası çoktur. Fakat sizin kuşun durumu kötü olduğundan ilaç kullanmanız gerekiyor.
Dışkısı kötü.
Egzotik hayvan kliniği varsa götürmenizi öneririm.

Veteriner eve uzak ve hava çok soğuk whatsapp dan ulaşayım bir haber veririm size de

Dediğiniz ilaca gidiyorum umarım bulabilirim

Sulphamezhatine veterinerden bulabilirsiniz veya kuş üreticilerine de sorun onlarda olabilir. Probiyotik bulamazsanız eczaneden bebekler için satılan probiyotik alabilirsiniz sindirim sistemi bağırsaklar için. Probiyotik yararlı bakteridir,bağırsaklarda çoğalarak kötü bakterilerle savaşır ve bağırsağı sağlığı korur,hastalık oluşmasına engel olur.
Şimdilik eczaneden probiyotik alın. Kanatlı oil elinize ulaşana kadar uzun sürer çünkü.
Enterogermina kids probiyotik olabilir.

Veterinere de whatsappdan yazdım bu arada kalsiyum takviyesi yapın diafuryl kullanın ve suyuna 10 damla aviminiral damlatın dedi ama Sulphamezathine de alacağım

Son düzenleme:
Birde yem yiyor ama yutuyor mu emin değilim kursağına bakmak istedim ama bulamadım

Dışkı halen kötü. İlacı kaç veterinere sordunuz acaba? Veterinerlerde bulabileceğiniz bir ürün çünkü. Bulmanız iyi olur. Probiyotik temin ettiniz mi bu arada?

2 Yere sordum yarın okulun yakınında var bitane oraya da soracağım probiyotik varmış evde cocuklar için nasil vereyim acaba

Bu akşam da kendi probiyotiğini alacağım oil proizim yerine entrobac alsam olur mu acaba karadenizpet den w garwit ile beraber bölünmüş almayı düşünüyorum da

Bu akşam da kendi probiyotiğini alacağım oil proizim yerine entrobac alsam olur mu acaba karadenizpet den w garwit ile beraber bölünmüş almayı düşünüyorum da

Entrobac olur ama kanatlı oil prozim daha geniş içerikli ve enzim de içeriyor profesyonel bir ürün ve fiyatı gayet makul,250 ml 140 tl.
Entrobac da iyi ama içinde tek bakteri suşu var bilginiz olsun.

2 Yere sordum yarın okulun yakınında var bitane oraya da soracağım probiyotik varmış evde cocuklar için nasil vereyim acaba
Probiyotiğin ismi nedir? Vitamin içeriyor mu? İçinde hangi bakteriler varmış ?

Entrobac olur ama kanatlı oil prozim daha geniş içerikli ve enzim de içeriyor profesyonel bir ürün ve fiyatı gayet makul,250 ml 140 tl.
Entrobac da iyi ama içinde tek bakteri suşu var bilginiz olsun.

Probiyotiğin ismi nedir? Vitamin içeriyor mu? İçinde hangi bakteriler varmış ?
Enterogermina ama kutusu durmuyor içinde ne var bilmiyorum şu kapsül içinde sıvı olanlardan

Enterogermina ama kutusu durmuyor içinde ne var bilmiyorum şu kapsül içinde sıvı olanlardan

Sabah akşam verin.
Sabah: 30 ml içme suyuna 1 damla
Akşam: 30 ml içme suyuna 1 damla

3 gün kullanın.

Kuşum bügün daha iyi enerjisi yerine gelmeye basladı yemini güzel yiyor konuşuyor dışkıları az sonra atıcam

30 ml suya 3 damla katmanızı öneririm çünkü kışın çok az su içerler 👍

Geri