Muhabbet kuşum dengesini kaybediyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gnosery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 gün üstüste şişede yazan miktarın 2 katı dozda probiyotik verin sonra dışkı resmi atın

Öğürmeler devam ediyor, hapşırmalar da devam, hali yerinde konuşuyor hareketli ama çok yem yemeye başladı önceki antibiyotikten sonra da yiyip yiyip zayıflamıştı ve aşırı kaşınıyor ve silkeleniyor parazit olduğunu düşünmeye başladım

O zaman veterinere gidip iç dış parazit uygulaması yaptırın.

Kuşa nasıl bir tedavi uyguladınız yazar mısınız. Ayrıca dışkı resmi paylaşın. Sulphamezathine devam ettiniz mi sonradan

Kuşa nasıl bir tedavi uyguladınız yazar mısınız. Ayrıca dışkı resmi paylaşın. Sulphamezathine devam ettiniz mi sonradan
2 hafta önce Cuma başladım 5 gün kullanmamı söylediler ağızdan sabah akşam 1 damla. Ben Cuma Cumartesi 1 damla ondan sonraki 5 gün 2 damla şeklinde verdim. Şu an probiyotik veriyorum ama halsizliği gene arttı eskisi gibi tüy kabartmasa da hala kabartıyor ve gün içi uyumalar devam ediyor. Bu hafta öğürdüğünü ve hapşırdığını gördüm ama bugün öğürdüğünü görmedim bazen hareketli oluyor bazen de garip tiz bir sesle cikliyor. Suplhamezathineden önce de antibiyotik kullanmıstım, onda da siz ağızdan verin suya karıştırmayın demistiniz ilacı bıraktıktan sonra çok yem yiyip zayıflıyordu şu anda çok fazla yem başında vakit geçirmeye başladı yine bu tür durumlarda aynaya biraz daha fazla baglanıyor oradan anlıyorum. 2 antibiyotik kullanmama ragmen tam olarak atlatamadıgımızı dusunuyorum hala ondan parazit mi var dusuncesi oldu bende bazen silkeniyor zeolit tozu, vilmectin ve elle besleme maması aldım bugün onları vereyim mi?

Her gece suluğu çıkarın sabah 10-11 gibi suyu hazırlayın. 4 saat sonra tekrar suluğu alıp 3 saat sonra tekrar su hazırlayın.

Geri