Bugün gelecek inşAllah.Probiyotik sipariş etmiş miydiniz? Probiyotik çok etkili bir üründür. Elinizde olmalı.
Bugün gelecek inşAllah.Probiyotik sipariş etmiş miydiniz? Probiyotik çok etkili bir üründür. Elinizde olmalı.
Probiyotik sipariş etmiş miydiniz? Probiyotik çok etkili bir üründür. Elinizde olmalı.
Merhaba probiyotikle beraber kullanıyorum geçen haftadan beri antibiyotik bitti ama antibiyotiği bıraktıktan sonra kuş tekrar halsiz olmaya başladı.Rica ederim umarım kurtulur.
3 gün kullandımMerhaba,
Antibiyotik kaç gün kullanıldı?
3 gün kullandım
Geçen hafta Cuma günü veterinerden Sulphamezathine aldım vs Cuma Cumartesi 1 damla ondan sonraki 5 gün sabah akşam toplam 2 damla olmak üzere verdim. Kuşum toparlandı canlandı, veteriner 5 gün ver dediği için Cumartesi günü vermeyi bıraktım. Cumartesi akşamı öğürdüğünü fark ettim ve ağzını açıp kapatıyor yine, hapşırığı da geçmedi. Böyle görünce dün yine 1 damla verdim öğlene doğru. İlaca devam edeyim mi sizce? Veteriner sabah akşam 1 damla ver dedi 5 gün kullan demişti5 veya 7 gün kullanmanız gerekirdi.
Geçen hafta Cuma günü veterinerden Sulphamezathine aldım vs Cuma Cumartesi 1 damla ondan sonraki 5 gün sabah akşam toplam 2 damla olmak üzere verdim. Kuşum toparlandı canlandı, veteriner 5 gün ver dediği için Cumartesi günü vermeyi bıraktım. Cumartesi akşamı öğürdüğünü fark ettim ve ağzını açıp kapatıyor yine, hapşırığı da geçmedi. Böyle görünce dün yine 1 damla verdim öğlene doğru. İlaca devam edeyim mi sizce? Veteriner sabah akşam 1 damla ver dedi 5 gün kullan demişti
O başka bir antibiyotikti başka bir veterinerden almıştım ismini söylememiştiSiz yukarıda bana 3 gün verdim diye cevap verdiniz?
O başka bir antibiyotikti başka bir veterinerden almıştım ismini söylememişti
Yemek yiyor, dışkıları düzeldi eskisine göre ama ben pek anlamıyorum aradaki farkı buradan yollarım size.1 haftaya tamamlayın siz. Sonra durum güncellemesi yapın.
Kuşunuz yemek yiyor mu bu arada? Dışkılar nasıl?
Yemek yiyor, dışkıları düzeldi eskisine göre ama ben pek anlamıyorum aradaki farkı buradan yollarım size.
Olumlu gelişme oldu ise ilaç işe yarıyor onu zaman. Evet kuşun güncel videosunu ve dışkılarının fotoğrafını paylaşın
Ağzını böyle yapıyor anlamadığım şekilde, dışkı fotoğrafını akşama doğru ekleyeceğim.
Hayır değil ilacı kestim Cumartesi günü, dün ve bugün de 1 damla verdim nornalde 5 gün 2 damla şeklindeydi şu an hareketli ilaç verdiğim için ve kabarık değil bu sabah ilaç vermeden önceydi ama ilacı kesersem hastalığı tekrarlayacakmış gibi seziyorum çünkü bir kere tekrarladı ve aynı belirtiler var boyaları kemiriyor, çok yem yiyor (önceki ilacı kestiğimde çok yem yiyip zayıflamıştı.) ve aynayı yalıyor. Birde dün ve bugün farkettim hızlıca silkeniyor acaba parazit mi var düşüncesi oluşturdu bende o kadar yem yiyip kilo alamaması vs. ve sulphamezathine kullanmama rağmen tam iyileşmedi gibi (probiyotikte veriyorum.)Her zaman kabarık mı bu şekilde
Ama öğürmesi çok olmasa da devam ediyor benim canımı sıkan bu sindirim sorunu geçmemiş gibi hissettiriyor birde hapşırıkları azaldı ama yine hapşırık var az da olsaNormal. Dinlenme hallerinde ağızlarını böyle yaparlar.
Ama öğürmesi çok olmasa da devam ediyor benim canımı sıkan bu sindirim sorunu geçmemiş gibi hissettiriyor birde hapşırıkları azaldı ama yine hapşırık var az da olsa
Kusura bakmayın.Dışkı fotoğrafı atmadınız?
Kusura bakmayın.
Öğürmeler devam ediyor, hapşırmalar da devam, hali yerinde konuşuyor hareketli ama çok yem yemeye başladı önceki antibiyotikten sonra da yiyip yiyip zayıflamıştı ve aşırı kaşınıyor ve silkeleniyor parazit olduğunu düşünmeye başladımKötü değil gibi siz bu hafta 3 gün probiyotikli su verin sonra tekrar dışkı fotoğrafını paylaşın. Kuşun güncel durumu nedir?