Çoğu zaman evetkuş sürekli resimlerdeki gibimi kaşınıyor??
Çoğu zaman evetkuş sürekli resimlerdeki gibimi kaşınıyor??
bence bit var ya yıkayın yada kuşu korkutmadan tutup sprey sıkınÇoğu zaman evet
Eşini sonradan almıştım aynı önceden vardı kaldırmazsan bir sıkıntı olur muEşi varmış zaten niye ayna var kafeste
Spreyim yok kanadının altına baktım siyah noktalar da yoktu hava soğuk yıkarsam hasta olabilir diye düşünüyorumbence bit var ya yıkayın yada kuşu korkutmadan tutup sprey sıkın
aynayı kaldırın yoksa eşi sandığı için gerçek eşini döver sevmezEşini sonradan almıştım aynı önceden vardı kaldırmazsan bir sıkıntı olur mu
Spreyim yok kanadının altına baktım siyah noktalar da yoktu hava soğuk yıkarsam hasta olabilir diye düşünüyorum
Spreyi önermiyoruz ! Diğer sağlıklı kuşa da bit bulaşabilir kafesleri ayırmalisinizEşini sonradan almıştım aynı önceden vardı kaldırmazsan bir sıkıntı olur mu
Spreyim yok kanadının altına baktım siyah noktalar da yoktu hava soğuk yıkarsam hasta olabilir diye düşünüyorum
ikisi de kaşınıyorSpreyi önermiyoruz ! Diğer sağlıklı kuşa da bit bulaşabilir kafesleri ayırmalisiniz
bitlenmişler o zaman ikisi de o damlayı almalısınız veterinerdenikisi de kaşınıyor
Evimin yakında hiç yakın veteriner yokbitlenmişler o zaman ikisi de o damlayı almalısınız veterinerden
Gaziantep'te bulunup o ilaçlar da kendinde olan var mı lütfenEvimin yakında hiç yakın veteriner yok
Bitason'u internetten alabilirsiniz diğerleri veteriner yada hayvansal ilaç satan yerlerde bulunuyor.Gaziantep'te bulunup o ilaçlar da kendinde olan var mı lütfen
Ama fiyat çok pahalı lutfen ilaç olan kişi bir kereliğine kukanabilirmiyim (Gaziantep)Bitason'u internetten alabilirsiniz diğerleri veteriner yada hayvansal ilaç satan yerlerde bulunuyor.
Tek bir çözüm yolum kaldı o da sprey kullanacağım mecburumBitason'u internetten alabilirsiniz diğerleri veteriner yada hayvansal ilaç satan yerlerde bulunuyor.
Sprey kullanacağınıza kullanmayın daha iyi bitler üzerinde hiçbir etkisi olmadığı gibi göz ve solunum sorunu ile uğraşırsınız. Bit olduğuna dair bir bulgu da söz konusu değil...Tek bir çözüm yolum kaldı o da sprey kullanacağım mecburum
Kabarık kaşınıyor bu da bit olduğu anlamına gelmiyor muSprey kullanacağınıza kullanmayın daha iyi bitler üzerinde hiçbir etkisi olmadığı gibi göz ve solunum sorunu ile uğraşırsınız. Bit olduğuna dair bir bulgu da söz konusu değil...
Kuşa sirkeli su sıksam bir sıkıntı olur muBAKIN SPREYİ KULLANMAYIN.kuş 1-2 ayda bitlenmez.haf6yada 1 kafesi sirkeli suyla temizleyin.bir şey olmaz
hayır.normaldede yaparlarKabarık kaşınıyor bu da bit olduğu anlamına gelmiyor mu
bir işe yaramazKuşa sirkeli su sıksam bir sıkıntı olur mu