Ecrin Karadağ
Onursal Üye
Gagasının üstünde yem varsa sürtebilir, yem yerken mi yapıyor?Muhabbet kuşum kafasını tunege sürüyor neden?
Gagasının üstünde yem varsa sürtebilir, yem yerken mi yapıyor?Muhabbet kuşum kafasını tunege sürüyor neden?
yemleri çekip atar mısınız
Hayır yem yerken değilGagasının üstünde yem varsa sürtebilir, yem yerken mi yapıyor?
kaşımak için olabilirHayır yem yerken değil
Bit diye düşünüyorum ben amakaşımak için olabilir
yemleri çekip atar mısınız
bit spreyi kullanmayın zararlı suyla yıkayın yeterBit diye düşünüyorum ben ama
Kaşınma spreyi kullanmayı düşünüyorum sizce
Kışın hasta olmaz mıbit spreyi kullanmayın zararlı suyla yıkayın yeter
evet ılık suyla yıkanabilir odada soba felan varsa kafesle birlikte yanına koyun ısınırKışın hasta olmaz mı
odada soba yok fön makinesinin kısık derecesinde yanına koysam bir sıkıntı olur muevet ılık suyla yıkanabilir odada soba felan varsa kafesle birlikte yanına koyun ısınır
Yıkarken suyun içine bir şey katacak mıyımevet ılık suyla yıkanabilir odada soba felan varsa kafesle birlikte yanına koyun ısınır
Kafes tabanına kağıt havlu koyun siyah minik döküntüler varmı kuşu hassas şekilde elinize alın kanat altında siyah minik bir şeyler varmı diye kontrol edin var ise veterinerden bit damlası alın kuşun ensesinden damlatılıyor,havalar çok soğuk bu havada yıkanmak kuşlar için ishale yol açabilirKışın hasta olmaz mı
Su gözüne değse bir şey olur muevet ılık suyla yıkanabilir odada soba felan varsa kafesle birlikte yanına koyun ısınır
Ani ısı kuşların sağlığı için sıkıntılı.yapmayin öyleodada soba yok fön makinesinin kısık derecesinde yanına koysam bir sıkıntı olur mu
ben birşey kullanmıyorum, şampuan kullanmak istiyorsanız kafasına hiç sürmeyin derim hareketliyse ve fön makinesi kullanmayın sıcak yerde olsun yeterYıkarken suyun içine bir şey katacak mıyım
Kafes tabanına kağıt havlu koyun siyah minik döküntüler varmı kuşu hassas şekilde elinize alın kanat altında siyah minik bir şeyler varmı diye kontrol edin var ise veterinerden bit damlası alın kuşun ensesinden damlatılıyor,havalar çok soğuk bu havada yıkanmak kuşlar için ishale yol açabilir
Güney çoğu zaman böyle kaşınıyorKafes tabanına kağıt havlu koyun siyah minik döküntüler varmı kuşu hassas şekilde elinize alın kanat altında siyah minik bir şeyler varmı diye kontrol edin var ise veterinerden bit damlası alın kuşun ensesinden damlatılıyor,havalar çok soğuk bu havada yıkanmak kuşlar için ishale yol açabilir
kafasına tek parmak ile baş üstüne sürün yeter ama havalar soğuk pek yıkamanızı önermemSu gözüne değse bir şey olur mu
Hmm peki başka ne yapabilirimkafasına tek parmak ile baş üstüne sürün yeter ama havalar soğuk pek yıkamanızı önermem
kuş sürekli resimlerdeki gibimi kaşınıyor??Hmm peki başka ne yapabilirim
bit var ise kafesi bol köpük ile dezenfekte edin ,kağıt havluya elma sirkesi dökün kafesin kafesteki aksesuarların üzerine sürün çözüm belli veterinerden bit var ise o damlayı almanız hatta iç dış parazit testi de yaptırabilirsiniz bu arada ayna kuşun ruh sağlığı açısından zararlı yansımasını ideal eş olarak görür ve kusabilir yansımasını besleyebilir kursak mantarı gibi ciddi hastalıklar ortaya çıkabilir bu delikanlıya bir eş alsanız daha sağlıklı olur onun içinHmm peki başka ne yapabilirim
Eşi varmış zaten niye ayna var kafestebit var ise kafesi bol köpük ile dezenfekte edin ,kağıt havluya elma sirkesi dökün kafesin kafesteki aksesuarların üzerine sürün çözüm belli veterinerden bit var ise o damlayı almanız hatta iç dış parazit testi de yaptırabilirsiniz bu arada ayna kuşun ruh sağlığı açısından zararlı yansımasını ideal eş olarak görür ve kusabilir yansımasını besleyebilir kursak mantarı gibi ciddi hastalıklar ortaya çıkabilir bu delikanlıya bir eş alsanız daha sağlıklı olur onun için