Bilgisayarın ışığından hocam tam karsıya kafes bilgisiyarın yanında masa var veteriner o yer daha iyi dıyodu soguk kapmasın diyeGece neden uyuyamıyor ?
Bilgisayarın ışığından hocam tam karsıya kafes bilgisiyarın yanında masa var veteriner o yer daha iyi dıyodu soguk kapmasın diyeGece neden uyuyamıyor ?
Yer sıkıntısından dolayı bilgisayarın karşısında suan çok şükür ötüyorUyuyaması sıkıntı tabi. Cereyanda kalmadığı sürece soğukta kalması sorun olmaz. Siz rahat uyuyacakları şekilde konumlandırın kafesi. Soğuktan korkmayın.
Çünkü hocam üste koyacak yer yk oyuzdenMecbursanız bir şey diyemem. Ama günlük kesintisiz ve rahat en az 10 saat uyumalılar.
Vitaminle probiyotik karışık versek nasıl olur hocam oyle olurmu acaba oluyo kaç damla verim vitaminDedim ya mecbursanız yapacak bir şey yok. Bari Probiyotik ve vitamin desteklerini aksatmayın.
Çok tşkr ederim sagolun hocamÇeyrek suluğa 4 damla haftada 2 defa Aynı suya katmanızda sakınca yok. Probiyotik de mercimek tanesi kadar
Hocam kafese örtü örtsem geceleri açık yerlerde oluyo arka tarafı kusa zararı olmaz dimiÇeyrek suluğa 4 damla haftada 2 defa Aynı suya katmanızda sakınca yok. Probiyotik de mercimek tanesi kadar
Hocam kafese örtü örtsem geceleri açık yerlerde oluyo arka tarafı kusa zararı olmaz dimi
Hocam ön tarafına bilgisiyarın ışığı geldiği için oyuzden ön tarafı örttüm biraz Kalın nevresimle örttüm sıkıntı olurmuTüylü saçaklı örtüler hariç diğer örtü tiplerini kullanabilirsiniz,düz olması iyi olur. Kafesin arka sağ sol kısımlarını örtün fakat ön kısım açık kalsın.
Hocam ön tarafına bilgisiyarın ışığı geldiği için oyuzden ön tarafı örttüm biraz Kalın nevresimle örttüm sıkıntı olurmu
Sadece arka tarafı açık hocamOrta kalınlıkta örtü yeter. Nevresime gerek yok eğer buz gibi evde oturmuyorsanız.
Kafesin bir tarafı açık kalsın. Çok da kapatmayın.
Ben örtü tavsiye etmem. Cereyanda kalmasınlar yeter.Sadece arka tarafı açık hocam