Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Suyu alın önlerinden 3 saat sonra hazırlayıp verin.
Tamamdır tşkr ederim sagolunSuyu alın önlerinden 3 saat sonra hazırlayıp verin.
Koku yoktu hocamHasta kuşun ağzında ekşi bir koku var mı ? Birde dışkısı belirgin kötü kokuyor mu. ?
Tuaf ses çıkarıyorHasta kuşun ağzında ekşi bir koku var mı ? Birde dışkısı belirgin kötü kokuyor mu. ?
Tamam. Siz karbonatlı suya devam edin yarın akşam peçeteye yeni yaptığı dışkıyı paylaşın.Koku yoktu hocam
Nasıl bir ses hırıltı mı gıcırtı mı. ?Tuaf ses çıkarıyor
Bıd diye tuaf sesi çıkarıyor hırıltısı sesi yokta bıd gibi ses çıkarıyor yanılmıyorsam 1 saatde bi yapıyor 1 2 kereTamam. Siz karbonatlı suya devam edin yarın akşam peçeteye yeni yaptığı dışkıyı paylaşın.
Nasıl bir ses hırıltı mı gıcırtı mı. ?
Bıd diye tuaf sesi çıkarıyor
Yakalarsam atım yabancılık çektiği için ele gelmiyor kaçıyor benden dun sevim dedim kafesin içinden kaçıp bilgisiyar masasına çarpmıştı ondam olamaz dimi hocamyakalayabilirseniz ses kaydı alın. anlayamadım nasıl bir ses olduğunu.
Hocam neden böyle oluyo acaba çok Şükür dişi kuşta bişey erkekde oluyo nedense dişi kuşda tek sorun dışkı yapısması oluyoyakalayabilirseniz ses kaydı alın. anlayamadım nasıl bir ses olduğunu.
Cici kuş diyince erkek bi sag sola gidiyor ama hocamyakalayabilirseniz ses kaydı alın. anlayamadım nasıl bir ses olduğunu.
Probiyotik kullanıyor musunuz ? Dışkı yapışması da normal değil.Hocam neden böyle oluyo acaba çok Şükür dişi kuşta bişey erkekde oluyo nedense dişi kuşda tek sorun dışkı yapısması oluyo
İlk gün aldıktan 1 gun sonrada vardı o ishal sanki ama veteriner takip edin demişti bilemedim stresdense basında durmasam stresi geçermi acaba kanatları kuşu parlatan bi ilaç varmış stresi azaltılıyormuş ondan alıp versem düzelirmikiO ses çarpmadan sonra başladıysa ondan olabilir. Kuşu sevmeye falan çalışmayın. Birka gün hiç korkmamalı. Stresli olmamalı.
olsun daha ortama alışmamış belliki. Siz ilgiyi kesin bir süre.Cici kuş diyince erkek bi sag sola gidiyor ama hocam
Kullanmıyorum hocam evde var ama Karadeniz petshopta aldığım entrobac gervit w vitaminProbiyotik kullanıyor musunuz ? Dışkı yapışması da normal değil.
Hocam kanatları parlatan bir ilaç yok. İsmi ne ilacın ? Siz probiyotik alın.İlk gün aldıktan 1 gun sonrada vardı o ishal sanki ama veteriner takip edin demişti bilemedim stresdense basında durmasam stresi geçermi acaba kanatları kuşu parlatan bi ilaç varmış stresi azaltılıyormuş ondan alıp versem düzelirmiki
Tamamdır keseyim ilgiyiolsun daha ortama alışmamış belliki. Siz ilgiyi kesin bir süre.
Muta vit diye ilaç Hocam patlatıyormuş kuşları tüyleri kolay dönmesine yaratıyormuşHocam kanatları parlatan bir ilaç yok. İsmi ne ilacın ? Siz probiyotik alın.