@Karma Biraz önce bir veteriner hakkındaki yorumlara bakıyordum, tümör hakkında yapılan yorumlar dikkatimi çekti sen aklıma geldin ve yorumları kopyaladım. Bir incele istersen yorumları ve veterinerin iletişim bilgilerini aşağı bırakıyorum.
maviş adlı muhabbet kuşum uzun süredir hastaydı,kanat altında şişlik vardı ,etrafımda götürmediğim veteriner kalmadı. muayneden sonra röntgen çekmemiz lazım dedi ben ne gerekiyorsa yapılmasını söyledim çekimden sonra röntgen incelendi kitlenin ilaçla tedavi edilmeyeceği operatif olarak narkozlu elektrokoterle alınacağı söylendi aynı gün yapıldı çok iyi bir veteriner cerrah operasyondan sonra kitle daha sonraki gün patoloji labratuvarında incelendi temiz çıktı şimdi maviş iyi.
Muhabbet kuşumuzun keyfi kaçıktı, karnı şişmişti, yumurtlayacak iyileşir diye bekledik ancak uçamamaya başlayınca nihayet iki ay sonra Öz Vet'e götürdük ki meğer tümörü varmış. Veteriner Hekim Burak Bey çok detaylı bir şekilde yapılması gerekenleri anlattı. Dediği çoğu şeyi harfiyen uyguladık, kontrollerimizi aksatmadık, hatta yapmadıklarımızı ihmal ettiklerimizi sonraki kontrollerde farkedip bizi tekrar sabırla uyardı. İki aydır tedavi oluyoruz ve kuşumuz eski neşesine, canlılığına kavuştu.
Kuşumuzun tedavisi için gereken herşeyi en iyi şekilde yaptılar. Klinikleri oldukça donanımlı onları kesfedene kadar veteriner veteriner gezdigimiz halde kesinlikle kuşumuzun neyi oldugunu ogrenemedik kusumuzda buyuk bir sislik vardi birseylerin yolunda olmadigi belliydi gunden gune halsizlesiyor ve sisligi buyuyordu defalarca cesitli veterinerlere goturdugumuz halde sorun olmadigini soyleyip gonderdiler neyse ki Oz-Vet klinigini kesfettik ve kusumuzun ciddi bir tumoru oldugunu ogrendik. Tumoru iki operasyon sonucu alindi tedavileri yapildi. Oldukça gelismis cihazlari var bu yuzden fiyat konusunda kotu yorumlara maruz kalmis ancak kendileri oldukca donanimli ve idealist insanlar.
Tümörü oldukça ilerlemiş olan kuşumuzu, hiç strese sokmadan bütün tedavileri sevecenlikle yapıldı. Şu an tümöründen kurtulmuş oldukça da sağlıklı olan Mor'un keyfi yerinde. Bu süreçte bize olan desteklerinden ve ilgilerinden dolayı Öz-Vet ailesine teşekkür ederiz.
Öz-Vet Veteriner Kliniği
Adres: Kazımdirik, 194. Sk. No:48/A, 35040 Bornova/İzmir
Telefon: (0232) 388 17 64