2. Veya 3. Yumurtadan sonra yatmaya başlar endişelenmeyin. Hayırlı olsun sağlıklı yavrular olsun inşallahArkadaşlar yumurtlamış yavv ne sevindim ama yatmıyor sıpa yumurtaya
Benimde bugün 4. Yumurta geliyor kısmetse 2 günde 1 aynı saatte yeni yumurta gelir. Bu arada günde 1 kere baksanız yeterli çok rahatsız etmemeye çalışın yoksa sinirlenip kırabilirIlk yumurta ilk foto Ekli dosyayı görüntüle 28946
Çekmeceli değil mi kafes ?3. Yumurta geldi fakat kafesin tabanı çok pis nasıl değiştirebilirim kuşu rahatsız eder mi bu durum şimdilik hiç dokunmayayım mı?
Çekmeceli değil mi kafes ?
Biraz rahatsız olabilirler. Aşırı derecede pis değilse biraz sabredin bence yumurtalar biraz gelsin. Eğer pisse çok temizleyin ama kısa tutun ve çok korkutmamaya dikkat edin. Altını temizleyip bitirin detaya girmeyin.Değil maalesef
Biraz rahatsız olabilirler. Aşırı derecede pis değilse biraz sabredin bence yumurtalar biraz gelsin. Eğer pisse çok temizleyin ama kısa tutun ve çok korkutmamaya dikkat edin. Altını temizleyip bitirin detaya girmeyin.
Erkekden ziyade dişiye bağlı belli olmaz ne kadar çok olması değil dolu olması önemli4.yumurta geldi erkek kaça kadar gider bu yumurtlama
Erkekden ziyade dişiye bağlı belli olmaz ne kadar çok olması değil dolu olması önemli
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi
Dişi ortalama 5 ile 9 arası yapabilirErkek ne yaa!? ne yazmışım ben, kusura bakmayın araya manasız kelime girmiş.
Yavru çıkana kadar 2-3 günde bir yavru çıktıktan sonra her gün mama verirseniz yavrular daha iyi beslenir yavrular çıktıktan sonra kızıştıracak havuç tarçın vb şeyleri eklemeden mama yapmalısınızYeniden selamlar hergün mama vereyim mi yoksa 1 gün verip 1 gün vermeyeyim mi kararsız kaldım.
Yavru çıkana kadar 2-3 günde bir yavru çıktıktan sonra her gün mama verirseniz yavrular daha iyi beslenir yavrular çıktıktan sonra kızıştıracak havuç tarçın vb şeyleri eklemeden mama yapmalısınız
Normal yumurtaları sıcak tutmak için tüyünü dökerSanırım daha yumurtlamayacak popo şişliği indi kakası normal boyutlarda ama aşırı tüy dökümü var normal mi?