selin_altuntas
Yeni Üye
Teşekkür ederim aldığım yer 8-9 aylık civarı demişti de o yüzden şüphe etmiştimKuş dişi. Yaşı da 1,1,5 yaş arası
Teşekkür ederim aldığım yer 8-9 aylık civarı demişti de o yüzden şüphe etmiştimKuş dişi. Yaşı da 1,1,5 yaş arası
Lutino kuşumun cinsiyeti nedir acaba? 30 günlük oldu yaklaşık kesin bir şekilde belli midir cinsiyeti?Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Resmi buAbi merhabalar kuşum kaç yaşında tahmini olarak biz 8 aylik falan diye düşünüyoruz suanda kızgın kızgınlığı ne zaman gecer yazin farkli sehre gidebiliriz bu yüzden es almıyorum alirsamda yavrularin ayaklarina diski bulasir cikaramam ayagi kirilir die disidede yumurta sıkışması olabilir dişi dovebilir die almıyorum fikir verirmisiniz bize cok alışık bu arada
Kuşun yaşı 1 in üstünde. Kuşa biraz elma yedir kızgınlığı alır. Banyoda yaptırabilirsin o da kızgınlığı alır.Resmi bu
Sarı erkek mavili dişi
Maviliden emin olamadım , teşekkürlerSarı erkek mavili dişi
Sarı dişi lutino, erkek mavi yerli gibi.