Mustafa5859
Meraklı Üye
Peki bu yaşta kuyrunu dökmesi normalmiErişkin dişi yerli.
Forumda konu açıp detaylı fotoğraflarını ekleyin kontrol edelim.Peki bu yaşta kuyrunu dökmesi normalmi
Konu Yaş, cinsiyet ve ırk tahmini için açılmıştır bunun dışındaki sorularınız için forumu inceleyebilir, cevap bulamadıysanız ilgili başlık altına konu açabilirsiniz.
Üstteki erkek Çekoslovak
Üstteki Çekoslovak Erkek henüz genç
Teşekkürler fakat farkındaysanız kuşun yaş, cinsiyet ve ırkını sordum soruda sadece dipnot olarak onu yazdımKonu Yaş, cinsiyet ve ırk tahmini için açılmıştır bunun dışındaki sorularınız için forumu inceleyebilir, cevap bulamadıysanız ilgili başlık altına konu açabilirsiniz.
Dişi.
Yeşil Erkek
Erişkin dediğiniz 1 yaş üstümü sizce? Birde yerli muhabbet kuşları daha küçük değilmi bu baya yapılı gözler ve kafa yapısı yerli gibi değilErişkin, erkek, yerli muhabbet kuşu.
Yapılıdan ziyade yağlanmış gibi duruyor, yanılıyor olabilirim. Adrian hocam bakar bir daha ama bakmış yerli demiş zaten.Erişkin dediğiniz 1 yaş üstümü sizce? Birde yerli muhabbet kuşları daha küçük değilmi bu baya yapılı gözler ve kafa yapısı yerli gibi değil
Erişkin dediğiniz 1 yaş üstümü sizce? Birde yerli muhabbet kuşları daha küçük değilmi bu baya yapılı gözler ve kafa yapısı yerli gibi değil
Jumbo diye almadım, ama yerli diyede almadım açıkçası?1 yaş civarında, Pakistan muhabbet kuşları küçüktür. Size kuş jumbo mu göründü? Bana biraz yağlanmış görünüyor.
Petshop' dan aldıysanız yanlış biliyor olabilirler. Gayet normaldir. Adrian hocam ırk değişikliği mi yapsın buradan anlamadım ne istiyorsunuz?Jumbo diye almadım, ama yerli diyede almadım açıkçası?