kaju242818
Yeni Üye
Bana disi gibi geldi son fotoğrafta özellikle cerede beyazlık var daha net gün ışığında flahsiz atarsanız net bişi söyleyelim ama.ben dışı olduğunu düşünüyorum
Bana disi gibi geldi son fotoğrafta özellikle cerede beyazlık var daha net gün ışığında flahsiz atarsanız net bişi söyleyelim ama.ben dışı olduğunu düşünüyorum
Yanına bir erkek kuş alıp gozlemlerseniz daha net anlaşılır ama cerede beyazlık çok bana dışı gibi geldi bende daha önce kırmızı göz besledim hem sarı hem beyaz lutino albino cereleri tamamen pembeydi beyazlık yoktudiğer kuşumun disi olduguna eminim ve tünek, yem kabı paylasımı konusunda anlasamiyolar ama birbirlerini kasiyorlar aslinda. cok fazla bıcırdadıkları icin kafeslerini ayırdım ama gunduz kafes üstünde durmaya alsitilar. ne ayrı kalabiliyorlar ne yalniz
Birkaç tane daha ekler misiniz? Flaşsız ve canlı gördüğünüzle fotoğraftaki rengi aynı olacak şekilde olsun.cinsiyeti nedirEkli dosyayı görüntüle 65366
evet en son çare bir erkek almak vakit ayırıp cevap verdiginiz icin tesekkurlerBen dışı olduğunu düşünüyorum burun delikleri etrafında çok fazla beyazlık var
Yanına bir erkek kuş alıp gozlemlerseniz daha net anlaşılır ama cerede beyazlık çok bana dışı gibi geldi bende daha önce kırmızı göz besledim hem sarı hem beyaz lutino albino cereleri tamamen pembeydi beyazlık yoktu
Daha net foto atarsanız cerenin eşit gozukecegi şekilde ışık bitaraftan daha fazla yansımış biyer koyu diğer taraf beyazlık var gibi çıkmış mümkünse elinize alıp çekerseniz daha net olur flahsiz şekilde normal ışık altındacinsiyeti nedirEkli dosyayı görüntüle 65366
Ricaederimevet en son çare bir erkek almak vakit ayırıp cevap verdiginiz icin tesekkurler
4 aylık vardır. Yavru bir kuş yetişkin değil. Erkek maşallahArkadaşlar aldığım evcil hayvan dükkanı 2 aylık dedi. Ama internette bu tarz kuşlar yetişkinmiş. Sizce yaşı kaç? Yani 2 aylık mı... Gerçi neredeyse 3 aylık olacak
ErkekArkadaşlar alalı 2,5 ay oldu cinsiyeti tam olarak nedir
Sağolun4 aylık vardır. Yavru bir kuş yetişkin değil. Erkek maşallah
Bazı mutasyonlu kuşlar da cere rengi yanıltabiliyor yavruyken mesela sizin kuşa erkek derdim ama olgunlaştıkça cere rengi oturmuş o yüzden kuşunuzun cinsiyeti son kararım dişiMerhabalar,
Muhabbet kuşumu 2 aylıkken erkek diye aldık 10 ay önce. O zamanlar ceresi pembeydi ancak büyüdükçe kahverengi kabuk bağlamaya başladı. 3 hafta önce kabuk soyuldu ceresi beyaza döndü. Şimdi yine kahverengimsi olmaya başladı. Kuşumun sesi ince, bizimle oynamayı üzerimize konmayı, konuşmayı çok seviyor. Öptükten sonra ıslık sesi yapıyor. Oldukça uysal, daha bir kere bile ısırmadı kimseyi. Sinirlense bile ısırır gibi yapıyor ama ısırmıyor.
Sizlere sorum net. Sizce bu kuş erkek mi dişi mi?
Net dişi yavrulugu evet erkek gibi duruyormuşMerhabalar,
Muhabbet kuşumu 2 aylıkken erkek diye aldık 10 ay önce. O zamanlar ceresi pembeydi ancak büyüdükçe kahverengi kabuk bağlamaya başladı. 3 hafta önce kabuk soyuldu ceresi beyaza döndü. Şimdi yine kahverengimsi olmaya başladı. Kuşumun sesi ince, bizimle oynamayı üzerimize konmayı, konuşmayı çok seviyor. Öptükten sonra ıslık sesi yapıyor. Oldukça uysal, daha bir kere bile ısırmadı kimseyi. Sinirlense bile ısırır gibi yapıyor ama ısırmıyor.
Sizlere sorum net. Sizce bu kuş erkek mi dişi mi?
Erkek gibi duruyor flahsiz gün ışığında çekerseniz daha net olur ama.bence erkekArkadaslar bunun cinsiyeti nedir bilen varmi erkek kus buna kur yapiyor pesinde dolasiyor ayni hareketi bu cinsiyetinden emin oldugum disiye yapiyor
Tesekur ederim cevapladiginiz icinErkek gibi duruyor flahsiz gün ışığında çekerseniz daha net olur ama.bence erkek
Ricaederim evet kesin erkek aynı cereye sahip albino erkek kuşum vardı aynı renk tonlarındaTesekur ederim cevapladiginiz icin