Tombiş
Emektar Üye
Sizin kuşunuz erkek değil maşallah dişiben dişi olduğunu düşünüyorum erkek diye almıştım ama hareketleri dişi gibi ve burun deliklerinin etrafı beyaz büyük ihtimalle dişi
Sizin kuşunuz erkek değil maşallah dişiben dişi olduğunu düşünüyorum erkek diye almıştım ama hareketleri dişi gibi ve burun deliklerinin etrafı beyaz büyük ihtimalle dişi
teşekkür ederim eğitim açısından öneriniz var mı ilk defa dişi egitecegim çok özgür ruhlu kafesinde durmak istemiyor. 3 hafta oldu kafesi benimseyemediSizin kuşunuz erkek değil maşallah dişi
benim tavsiyem 1 kuşu değiştirip erkek alın o daha kolay egitiliyor. dişiler öyle yuvalarına el uzatinca kızıyorlar. benim dişi kuşum da agresif hep uçmak istiyor çok aşırı hareketliPeki erkek ile dişi arasında ne fark var hareket olarak derken. Kusura bakmayın ilk defa aldım ve öğrenmeye çalışıyorum.
Mesela mavi kuş kafesin dibine çöküyor yemliğin oraya yani ve orada durup uyuyor ki el atınca kafes dışından cırlıyor resmen. Tünekte nadir uyuyor ve hatta hiç uyumuyor hep aşağıya çöküyor resmen.
Yeşil kuşum ise oda ilk başlarda kafes dibine çöküyordu lakin artık tüneğe alıştı ama nadirde olsa oda dibe çöküyor resmen.
Mavi kuş aşırı derecede elimi çekmesem aynı yeri kemirip kanatacak şekilde çok ısırıyor. Ama yeşil kuş hiç ısırmıyor ki ısırsada acımıyor.
Kafes içi eğitim verin. Eğer ki kafesinden hep disaridaysa kafesinden soğuyabilir. Çeşitli oyuncaklar alın kafesine asın ama çok fazla oyuncağa da boğmayin. Onlarla oynamasını sağlayın. Benim fikrim aslında hep özgür olmaları ama o da bir risk evde olunmadığı zaman dışarıda kalması çok mantıklı değil. Allah korusun bir yere sıkışır falan. Siz dediğim gibi kafes içi eğitimle kafesini sevdirin.teşekkür ederim eğitim açısından öneriniz var mı ilk defa dişi egitecegim çok özgür ruhlu kafesinde durmak istemiyor. 3 hafta oldu kafesi benimseyemedi
Hocam ne diyorsun ciddi misin.üzgünüm yine dişi almışsınız
beyazlik olmayacak hiç tamamen pembe olan kuşu alın burun deliklerinim etrafinda beyazlik olmayacakpeki arkadaşlar erkek kuşun cere rengi yavru iken hangi renkte olur. Cere ve burun deliklerinin etrafı falan.
Bu erkek değil mi o zaman pembe ceresi komplebeyazlik olmayacak hiç tamamen pembe olan kuşu alın burun deliklerinim etrafinda beyazlik olmayacak
O zaman benim sarı tepeli olan kuşta sizdeki sol resimde attığınız kuş ile ceresi aynı olduğu için dişi oluyor anlaşılan. Lakin birde yavru olunca malum değişiyor Ya işte insan yanılabiliyor vesselam. Yinede teşekkür ediyorum anlaşılan değiştireceğiz tekrar
Ben erkek diyorum. MaşallahBu erkek değil mi o zaman pembe ceresi komple
Alnındaki tüylere açık ama gözde gri halka henüz belirginlesmemis 5-6 aylık civarı bir erkek maşallahMerhaba. Kuşu yavru diye aldım ama ele alışık birde babacık diyebiliyormuş. O yüzden yavru olup olmadığından emin olamadım. Arjantin ırkı dedi satan kişi iri oluyorlarmış. Ne kadarlıktır bu kuş?