Yavru erkekYaşı cinsi ırkı nedir bilen varsa yazabilir mi
Ekli dosyayı görüntüle 62470Ekli dosyayı görüntüle 62469
Yardımcı olabilir misiniz lütfen?Annem kendisine kuş almış cinsiyetini söyleyebilir misiniz
Selam arkadaslar, yeşil kuş erkek diye ona eş alalım dedik mavi kuşu aldık pet shoptanMuhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Kuş dışı kucuk değil göz çevresi halkası var neden yavru yapmadığı hakkında bilgim yokSelam arkadaslar, yeşil kuş erkek diye ona eş alalım dedik mavi kuşu aldık pet shoptan
Ama 6 ay olmasına ragmen hala yumurtlama yok
Askerlik arkadası gıbı takılıyorlar arada başlarını bitliyorlar ve nadiren birbirlerine yem kusuyorlar o kadar
He birde mavili kuş çok kıskanç asabi ve çok hareketli
Cere rengide başta beyazdı şuan mavılıkler çogaldı
Acaba mavi kuş erkek mı erkek degılse neden bır yavru belırtısı gormuyoruz cok mu kucuk yardımcı olabılırsenız sevınırımEkli dosyayı görüntüle 62509Ekli dosyayı görüntüle 62511Ekli dosyayı görüntüle 62513
Yumurta için dişi kuşunuzun kızgın duruma gelmesi lazım. Kızıştığında gagası Kahverengine bürünecek, kızıştırıcı yemler veya havuç tarzı doğal kızıştırıcı besinler kullanabilirsiniz. Gaga taşı, kuş kumu tarzı şeylerinde kafeste olması lazım. Eğer anlaşıyorlarsa yuvalıkta taktığınız takdirde yumurtlayacağını düşünüyorum. Biraz sabır işi açıkcasıSelam arkadaslar, yeşil kuş erkek diye ona eş alalım dedik mavi kuşu aldık pet shoptan
Ama 6 ay olmasına ragmen hala yumurtlama yok
Askerlik arkadası gıbı takılıyorlar arada başlarını bitliyorlar ve nadiren birbirlerine yem kusuyorlar o kadar
He birde mavili kuş çok kıskanç asabi ve çok hareketli
Cere rengide başta beyazdı şuan mavılıkler çogaldı
Acaba mavi kuş erkek mı erkek degılse neden bır yavru belırtısı gormuyoruz cok mu kucuk yardımcı olabılırsenız sevınırımEkli dosyayı görüntüle 62509Ekli dosyayı görüntüle 62511Ekli dosyayı görüntüle 62513
Doğru demişler maşallah çok tatlıevet peynirin arkadasi zeytin aldigim yerde 2 2.5 aylik erkek dediler erkek kismi dogru gibi geldi yaşida 2 2.5 ay gibi geldi bana ama sormak emin olmak istedim
Erkek sanırımYardımcı olur musunuz erkek mi dişi mi daha çok küçük ama bilgisi olan varsa yazabilir mi
arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı?Merhabalar, cinsiyeti konusunda bilgi verebilir misiniz?
Erkek sanırımYardımcı olur musunuz erkek mi dişi mi daha çok küçük ama bilgisi olan varsa yazabilir mi
ErkekMerhabalar, cinsiyeti konusunda bilgi verebilir misiniz?
teşekkür ederimErkek sanırım
Erkek
Cevap verebilecek kimse yok mu merak ediyorum..Merhabalar cinsiyeti sizce nedir birisi dişi diyor birisi erkek diyor kafamız karıştı.
Yanılmıyorsam dişiCevap verebilecek kimse yok mu merak ediyorum..