Aldığım zaman 8-9 aylık denmişti, o halde şu anda 1 yaşında olması lazımdı. Yani 1 yaşında değildir değil mi?4 5 aylık civarı max 6 dıe
Aldığım zaman 8-9 aylık denmişti, o halde şu anda 1 yaşında olması lazımdı. Yani 1 yaşında değildir değil mi?4 5 aylık civarı max 6 dıe
Mavi ve sarı olan dişi ikisi de kızışmış en üstteki de erke sanırım ceresi tam görünmüyor
Tamamı morsa beyazlık yoksa erkektirCeresi mor renkte hocam. Yeni olup bana tam alışmadığı için ne yazık ki kaçırmadan çekebildiğim bu
Merhaba bana da yanıt verebilirseniz çok sevinirimMerhaba çok güvendiğim bir yerden muhabbet kuşu aldım. Yıllardır bildiğim bir yer fakat yine de emin olamadım. Kuşumuz için 2 aylık dedi fakat gözünün çevresindeki beyazlık oluşmuş. Gerçekten 2 ay civarı mı yoksa daha mı büyük acaba? Daha önce de kuş büyüttüm her türlü sorunumuzda yardımcı olan ve gerçekten anlayan biri fakat ben kuşların gözündeki beyaz halkanın çok geç oluştuğunu biliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Diğer yandan daha yemliğin yerini tam çözemedi ama oldukça hareketli. Çok teşekkürler
Arkadaki dişiye benziyor ama öndekinden emin değilim yavrular sanırım biraz büyümelerini bekleyin öyle netleşirDişiler mi erkek mi ? Yardımcı olur musunuz ?
Ekli dosyayı görüntüle 62421
Çok kavga ediyorlar o yüzden merak ettimArkadaki dişiye benziyor ama öndekinden emin değilim yavrular sanırım biraz büyümelerini bekleyin öyle netleşir
ErkekArkadaşlar alalı 2,5 ay oldu cinsiyeti tam olarak nedir
Erkek 6 aylık civarıArkadaşlar ırkı ve yaşı sizce nedir ?
Dişi gibi görünüyo 2 aylık civarıMerhaba Irkı nedir ?
1.si dişi 2.si erkek sanırsam.Arkadaşlar bu rainbowların cinsiyetini rica etsem yazar mısınız?Ekli dosyayı görüntüle 62437Ekli dosyayı görüntüle 62438
İkisi de erkekArkadaşlar bu rainbowların cinsiyetini rica etsem yazar mısınız?Ekli dosyayı görüntüle 62437Ekli dosyayı görüntüle 62438