7 8 aylık civarı erkek
7 8 aylık civarı erkek
@Soran Kişi hocam bakabilir misiniz?Yaşı ve cinsi nedir? Yerli gök mavi muhabbet kuşu ile çift olur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 59662Ekli dosyayı görüntüle 59663Ekli dosyayı görüntüle 59664
8 aylık üstü spangle çek ayarında bir dişi maşallahYaşı ve cinsi nedir? Yerli gök mavi muhabbet kuşu ile çift olur mu?
Ekli dosyayı görüntüle 59662Ekli dosyayı görüntüle 59663Ekli dosyayı görüntüle 59664
@Recai SULAMİS hocam bakabilir misinizkırık mı eğer kırıksa iri kırıklardan mı ve ne kırığı bilgili arkadaşlar bilgilendirebilir mi
Yaşını türünü ve cinsiyetini öğrenebilir miyim
4 aylık civarı dişi çekYaşını türünü ve cinsiyetini öğrenebilir miyim
@ADRIAN hocam bakabilir misinizkırık mı eğer kırıksa iri kırıklardan mı ve ne kırığı bilgili arkadaşlar bilgilendirebilir mi
Cereyi tam göremedim ama 2 3 aylık dişi sanırım, cereyi tam görünür şekilde ekler misinizMerhaba; cinsini, tahmini yaşını ve cinsiyetini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
Merhabalar, kuşunuz ilk tüyünü atıyor yani 4 aylık diyebilirim, fakat cinsiyet konusunda ışık yanıltıcı, başka odada başka açıdan çekme şansınız varsa bekliyorum maşallah çok şirinMerhaba, sakız bir aydır benimle aldığımda bir aylık demişlerdi yani yanlış bilgi verilmedi ise şu an 2 aylık.
Geldiğinden beri alıştırma evresinde yulaf canavarı olduğu için kilo aldı ve ayak bileklerindeki tüyler hafif uzadı biraz.
cinsiyeti ve bariz bir ırkı varsa hakkında bilgi verebilir misiniz
Erkek demişlerdi ama gagası sürekli değişiyor bir türlu emin olamadım.sadece kur yapması ve çok oyuncu olması erkek dedirtiyor bana. Cehrede burun dedikleri çok açık mavimsi diğer yerleri ise pembe ve morumsu bir renk genelde. Çok mutlu olup kendinden geçince de tamamen koyumsu bir pembe oluyor.Şimdiden teşekkür ederim.
Bu şekilde çıkıyor resimlerde ve gerçekten bu şekilde görülüyor. kaşınıyor bir iki haftadır ama ama bariz bı tüy dökümü yok henüzMerhabalar, kuşunuz ilk tüyünü atıyor yani 4 aylık diyebilirim, fakat cinsiyet konusunda ışık yanıltıcı, başka odada başka açıdan çekme şansınız varsa bekliyorum maşallah çok şirin
Teşekkür ederim cevabınız için.Cereyi tam göremedim ama 2 3 aylık dişi sanırım, cereyi tam görünür şekilde ekler misiniz
Merhaba kuşumun cinsi ırkı yaşı nedir acaba
Hayır rainbow değil ama güzel bir kuş maşallahTeşekkür ederim cevabınız için.
Rainbow olma ihtimali var mı?
Dişi painted bir kuş, 5 6 aylık
TeşekkürlerDişi painted bir kuş, 5 6 aylık