MissDionysos
Yeni Üye
BuyrunCereleri görünmüyor, cere odaklı fotoğraf ekleyin
BuyrunCereleri görünmüyor, cere odaklı fotoğraf ekleyin
1 erkek 2 dişi 3 erkekBuyrun
Yo ben cinsiyetlerini biliyorum. Irklarını öğrenmek istemiştim.1 erkek 2 dişi 3 erkek
Kusura bakmayın 3.kuşunuz çek fakat diğer ikisini yan profillerden atarsanız daha sağlıklı tahmin olurYo ben cinsiyetlerini biliyorum. Irklarını öğrenmek istemiştim.
Sorun değil Tabi buyurun.Kusura bakmayın 3.kuşunuz çek fakat diğer ikisini yan profillerden atarsanız daha sağlıklı tahmin olur
Ikiside çek kırığı diyebilirim maşallah çok güzeller sağlıkla yaşasınlar
Amin inşallah, teşekkür ederim.Ikiside çek kırığı diyebilirim maşallah çok güzeller sağlıkla yaşasınlar
Pardon yanlış oldu
Gözlerini çekme imkanınız varsa bakabilir miyiz
Pek vasıflı olmayan jumbo diyebilirim emin olmamakla birliktekırık mı eğer kırıksa iri kırıklardan mı ve ne kırığı bilgili arkadaşlar bilgilendirebilir mi
peki vasıflı olmayanların farkı ne oluyor bir bilginiz var mıPek vasıflı olmayan jumbo diyebilirim emin olmamakla birlikte
Görünüş olarak farkları var ve yavru veriş olarak fark var, tabi üretici değilseniz pek önemli değil bu vasıf mevzusupeki vasıflı olmayanların farkı ne oluyor bir bilginiz var mı
kuşu petshoptan üretim için almıştımGörünüş olarak farkları var ve yavru veriş olarak fark var, tabi üretici değilseniz pek önemli değil bu vasıf mevzusu
buradan bu konuda bilgi sahibi kişilere nasıl sorabilirimGörünüş olarak farkları var ve yavru veriş olarak fark var, tabi üretici değilseniz pek önemli değil bu vasıf mevzusu
Görenler yorum yapacaktırburadan bu konuda bilgi sahibi kişilere nasıl sorabilirim