Zor anlaşılacak bir cere, o kuşunuzun ceresi çok yüksek ihtimalle mavi olmayacak pembe kalacakVermekmi aslaa eş alırım tabiiki ama beyazı aldığımda herkes dişi demişti. Bende yuvalık koydum neden çiftleşmiyorlar diyorum
Zor anlaşılacak bir cere, o kuşunuzun ceresi çok yüksek ihtimalle mavi olmayacak pembe kalacakVermekmi aslaa eş alırım tabiiki ama beyazı aldığımda herkes dişi demişti. Bende yuvalık koydum neden çiftleşmiyorlar diyorum
Ekte ilettimFlaşsız çekip atın
Flaşsız çekip atın
İki kuşta dişiMerhaba
Kuşlarım hakkında yaş ve cinsiyet tahminleri alabilir miyim ?Ekli dosyayı görüntüle 59476Ekli dosyayı görüntüle 59477Ekli dosyayı görüntüle 59478
Yavru bir kuş değil ama yaşlıda değilSelemlar
Kuşum için yaşlı diyorlar ayaklarından ve göz halkasından dolayı birde cerede beyaz halka olduğundan dişi olabilirmiş.
Fikrinizi söylerseniz çok sevinirim
Teşekkürler
Erkek kuşYavru bir kuş değil ama yaşlıda değil
DişiCinsiyeti nedir arkadaşlar?
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Onun yanında çok hareketli bir erkek muhabbet kuşum var. Ancak erkek yedirmek istediği halde dişi erkeğin ağzından yem yemiyor. Bir de bazen durduk yere dişi kur yapmaya başlıyor erkek donup kalıyor, noldu bu kıza der gibi sizce normal midir?
Normal tabi ki, benim dişide kur yapar yanında eşi olsun olmasın fark etmez, hatta erkeği besler dişilerde erkeğe benzer davranışlar olabiliyorYanıtınız için çok teşekkür ederim. Onun yanında çok hareketli bir erkek muhabbet kuşum var. Ancak erkek yedirmek istediği halde dişi erkeğin ağzından yem yemiyor. Bir de bazen durduk yere dişi kur yapmaya başlıyor erkek donup kalıyor, noldu bu kıza der gibi sizce normal midir?
Derya Hanım, @Soran Kişi Bahar hocam size cevap vermiş sanırım gözden kaçırmışsınız. "Erkek kuş, yavru bir kuş değil ama yaşlı da değil." Demiş size. Bende kendisine katılıyorum kuşunuz erkek ve yetişkin. Ama yaşlı değil.Arkadaşlar hiç cevap alamadım
Yardım edin lütfen