Kübra Ufuk
Yeni Üye
Çok teşekkür ederimCinsiyeti henüz tam belli değil gibi. 1 ay kadar bekleyin burun deliklerinin etrafındaki beyazlık artarsa dişi. Koyulaşırsa erkek
Çok teşekkür ederimCinsiyeti henüz tam belli değil gibi. 1 ay kadar bekleyin burun deliklerinin etrafındaki beyazlık artarsa dişi. Koyulaşırsa erkek
Bu mesajı yeni gördüm kızışma başlamış haftaya tamamen renk değişir
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Şuan yem kırabiliyor bazı yemleri kıramıyor 1 aylık falan daha ucamıyor. Mutasyon türü hakkında bilgim yok malesef@Ahmet ASLAN @Levent ACAR Kaç aylık ve mutasyon türü nedir
Kendi kuşum için sormuştum ben amaŞuan yem kırabiliyor bazı yemleri kıramıyor 1 aylık falan daha ucamıyor. Mutasyon türü hakkında bilgim yok malesef
2-3 aylık olduğuna inandıramadım sizi yuvalığı çıkarmadınız büyük ihtimalle hala. Kuşunuzun erken kızışmasına ve vücut olduğunluğunu sağlamadan yavru yapmasına neden olmazsınız umarım@Ahmet ASLAN @Levent ACAR Kaç aylık ve mutasyon türü nedir
Cinsiyeti net değil birkaç hafta daha beklerseniz iyi olur büyük ihtimalle dişi. Irk ve cins bilgim yok bilgili arkadaşlar yorum yaparlarEkli dosyayı görüntüle 59428
Kuşumun cinsi ırkı hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi
Hayır söylediğinize kesinlikle inandım kuş banada küçük görünüyor erkeğide yavru olduğundan bu yana beslediğim için az çok anlayabiliyorum bende ve siz söyledikten sonra yuvalığıda çıkardım sadece bir konu hakkında her zaman birden fazla kişinin fikrini alırım2-3 aylık olduğuna inandıramadım sizi yuvalığı çıkarmadınız büyük ihtimalle hala. Kuşunuzun erken kızışmasına ve vücut olduğunluğunu sağlamadan yavru yapmasına neden olmazsınız umarım
Flaşsız çekip atınMerhaba muhabbet kuşumu erkek diye aldım ama emin değilim. 2 ayı geçti. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
2 kuşta erkek maşallah çok güzeller, mavi olan 1 yaş veya üzeri, beyaz daha küçük bir erkek
Rica ederim ama çok güzel ikiside vermeyin bence, 2 tane dişi alabilirsiniz ilerde imkan varsa, özellikle beyaz erkeğe bayıldım maşallah 41 kereŞoktayım şuan teşekkürler