Ersinbey34
Yeni Üye
Gözü net değil sadece gözünü atar mısınız tam gözüksün ve kuş dişi.
8 aylık galiba kuş biraz değişik, gözünde hep halka yoksa 4 aylıktır.
8 aylik mi 4 aylikmi8 aylık galiba kuş biraz değişik, gözünde hep halka yoksa 4 aylıktır.
8 aylık8 aylik mi 4 aylikmi
Sence yavru vermesi için ne kadar zamana ihtiyacı var tahminen8 aylık
Erkek kuşu beğenene kadarSence yavru vermesi için ne kadar zamana ihtiyacı var tahminen
Tek kusma birbirini kasıma anlaşma herşey tamamErkek kuşu beğenene kadar
Hiç dövdümü?Tek kusma birbirini kasıma anlaşma herşey tamam
Hayır hata arada erkek ayak atiyorHiç dövdümü?
Ozaman çiftleşirlerHayır hata arada erkek ayak atiyor
Yumurta yaparlarsa bana özel konuşmadan atın yada konu açıp etiketleyin cevaplarımHayır hata arada erkek ayak atiyor
Inşallah yaparlar kardeşim yumurta makası veriyorum havucluYumurta yaparlarsa bana özel konuşmadan atın yada konu açıp etiketleyin cevaplarım
Ses dinletmeyinde diğerlerini iyi yapıyorsunuz, kalamar kemiği varmı kafeste ? çok önemli kalamar kemiği.Inşallah yaparlar kardeşim yumurta makası veriyorum havuclu
Nijer ve kenevir veriyorum sularına vitamin atıyorum çiftleşme sesi dinletiyorum
Bebek bisküvisi yumurta mamasına katın vallaha benim bile yiyesim geliyor çok seviyorlar.Kalamar kemiği var ayrıca yedek kalamar kemiğide var yumurta mamasina dövüp katiyorum
Bebe bisküvi yarın alıyim belki ekstra faydası olurBebek bisküvisi yumurta mamasına katın vallaha benim bile yiyesim geliyor çok seviyorlar.
Faydası oluyordu ama unuttum.Bebe bisküvi yarın alıyim belki ekstra faydası olur
Size hayırlı işler2side dişi.