Ecrin Karadağ
Onursal Üye
8 aylık üstü zaten çoktan kızışmış olmalı.Kızgın değil dimi
8 aylık üstü zaten çoktan kızışmış olmalı.Kızgın değil dimi
Kuş kızgınlaşınca ömür boyu kahverengi kalmaz.Cinsiyeti bölümü.belli etmiyor ama
Bu neden sizi ilgilendiriyorki?Sende varmı kuş adet kactane
Forumda sosyalleşmeye çalışıyor sanırsam ama dil kullanımı yanlışBu neden sizi ilgilendiriyorki?
Evet sosyellesmeye çalışıyorum asıl amacım kuşlarımdan yavru almak için bilgi edinmekForumda sosyalleşmeye çalışıyor sanırsam ama dil kullanımı yanlış
Evet muhabbet kuşum var zaten olmasa bu foruma gelmezdim çünkü papağan vb. alacak param yokBunu sorun yapmaya gerek yokkki sadece sordum bilgisin bu konuda sende besliyormusun ise merak ettim
Bakın, siz bu forumda sosyalleşmeye çalışıyor olabilirsiniz fakat bunun için sohbet konusu var. Orada sosyalleşebilirsiniz. Alakanız olmayan konulara da gereksiz mesajlar attığınızı görmüştüm. İnsanlar hayvanları için yardım almak için konular açıyor ve siz o konulara alakasız mesajlar atıyorsunuz. Soru sormak için ya yeni konu açın ya da alakanız olmayan konulara lütfen ama lütfen mesaj atmayın.Bunu sorun yapmaya gerek yokkki sadece sordum bilgisin bu konuda sende besliyormusun ise merak ettim
Mavi dişi zaten onu satıp erkeği erkekle mi çiftleştireyimMaviyi sat bana parasıyla kendine erkek al
İki kuşta dişi.Mavi dişi zaten onu satıp erkeği erkekle mi çiftleştireyim
Söz bir daha rahat etmem rahatsız olduğunuzu düşünmemiştim içimde en ufak bir kötülük yok dediğin gibi sadece bilgi toplamak istiyorum samimiyetime inaninBakın, siz bu forumda sosyalleşmeye çalışıyor olabilirsiniz fakat bunun için sohbet konusu var. Orada sosyalleşebilirsiniz. Alakanız olmayan konulara da gereksiz mesajlar attığınızı görmüştüm. İnsanlar hayvanları için yardım almak için konular açıyor ve siz o konulara alakasız mesajlar atıyorsunuz. Soru sormak için ya yeni konu açın ya da alakanız olmayan konulara lütfen ama lütfen mesaj atmayın.
Ben 2side dışı sandimMavi dişi zaten onu satıp erkeği erkekle mi çiftleştireyim
Zaten 2side dişi.Ben 2side dışı sandim
Aynen 2 kuşda dişiİki kuşta dişi.
Önceki fotoğraflarda cereyi gri gibi görmüş olabilirsiniz ama morumsu cereye sahip beyaz olanAynen 2 kuşda dişi
2side dişi.Önceki fotoğraflarda cereyi gri gibi görmüş olabilirsiniz ama morumsu cereye sahip beyaz olan
Ecrin diğer dişi kuşumun resmini aticam bakarmisin yavrumu büyükmüZaten 2side dişi.
Direkt at neden soruyorsunEcrin diğer dişi kuşumun resmini aticam bakarmisin yavrumu büyükmü