Yeni konu açın bu konuda yasakSürekli yapıyor bunu
Dişi lutino MaşallahHobidaşlarım sence bu lutino dişimidir erkekmidir bilgi verebilirmisiniz bir tarafım erkek diyor bir tarafım dişi hiç ısırma huyu falan yok resimlerin boyutu yüksek olduğundan yükleme yapamadım linkte direk galeri vardır
Şimdiden çok teşekkür ederim
Resim Yükle, Herkesle Paylaş - resimyukle.io
resimyukle.io
Dişi.5 ay once kuscudan erkek aldigim kus sanirim dişi. 6aylik cok bilgili olmadigim icin sormak istedim disi mi erkekmiEkli dosyayı görüntüle 54936
Lutino, 2-3 aylık, dişi.selam arkadaslar evimin yeni uyesi sizden ricam ırk yas ve cinseyitini yazarmisiniz ricam etsem
tsk ederim bilgi icinLutino, 2-3 aylık, dişi.
Dişi.5 ay once kuscudan erkek aldigim kus sanirim dişi. 6aylik cok bilgili olmadigim icin sormak istedim disi mi erkekmiEkli dosyayı görüntüle 54936
Lutino dişi .selam arkadaslar evimin yeni uyesi sizden ricam ırk yas ve cinseyitini yazarmisiniz ricam etsem
Çekoslavak galibaMerhabalar, 6 aylık erkek muhabbet kuşumun fotoğrafları ektedir. Türü nedir acaba?
Lutino olması zaten mümkün değil full sarı değil.bu kuş lutinoluk taşıyor mu
gagası mavi olan erkek gagası kahverengi olan dişi yaşları 7 ile 9 ay arasında galiba bilmiyorum yal konusunda çok iyi değilimYaşlari nedir ve cinsleri nedir
Ekli dosyayı görüntüle 54966
soldaki erkek sağdaki dişiYaşlari nedir ve cinsleri nedir
Ekli dosyayı görüntüle 54966
dişi kuş.bu kuşun cinsiyeti ne
Işık parlamış daha net fotoğraf yükleyin. Erkek gibi duruyor.bu kuşun cinsiyeti ne