Ecrin Karadağ
Onursal Üye
Erkek.cinsiyeti nedir erkek diye aldım
Erkek.cinsiyeti nedir erkek diye aldım
teşekkür ederimErkek.
Rica ederim.teşekkür ederim
Muhtemelen dişi. Gün ışığında bir fotoğraf çekip yükleyin.cinsiyeti nedir erkek diye aldım
günaydın eş olarak aldığım için cinsiyeti önemli yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.burun deliklerinin etrafı gözle gördüğümde daha maviMuhtemelen dişi. Gün ışığında bir fotoğraf çekip yükleyin.
Erkek kuş.günaydın eş olarak aldığım için cinsiyeti önemli yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.burun deliklerinin etrafı gözle gördüğümde daha mavi
sağdaki dişi soldaki erkek ırk için yandan fotoğrafını atın.Bu kuşların Irkı Ve Cinsi Nedir ?
Yandan derkensağdaki dişi soldaki erkek ırk için yandan fotoğrafını atın.
Dişi ve erkek. Irkları yerli.
Dişi, 6 ay civarında.
Teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum bu fotoğraftaki son 3 gündür sürekli kafesin aynı yerine geliyor gün içindede sayamıyorum sürekli yapıyor poposunu tellere getiriyor oraya sürtüyor ne istiyor buCinsiyet : Dişi
Irk : Albino (Maşallah)
Dişinin altında 4 yumurta varDişi ve erkek. Irkları yerli.
Dişi olduğundan eğer büyükse yumurtası olduğundan dışkı yaparken zorlanıyordur heralde.Teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum bu fotoğraftaki son 3 gündür sürekli kafesin aynı yerine geliyor gün içindede sayamıyorum sürekli yapıyor poposunu tellere getiriyor oraya sürtüyor ne istiyor bu