eness_kzlts
Yeni Üye
Sorun yok artık bende anlayamıyorum ilk aldığımızdan beri hep aynı. Birde cinsini nedir acaba
Sorun yok artık bende anlayamıyorum ilk aldığımızdan beri hep aynı. Birde cinsini nedir acaba
dişikuşumun cinsiyeti nedir?
+Cinsiyeti ve yaşı nedir acaba ?
Büyük ihtimalle dişi cinsini ve yaşını ben pek bilmiyorum ustalar size söylerCinsiyeti ve yaşı nedir acaba ?
Dişi büyük ihtimalle 2-3 aylık yavru olduğu belli ırkını ustalar söyler
dişiCinsiyeti ve yaşı nedir acaba ?
kuş hem dişi hem erkek gibi farklı bir fotoğraf daha atarmısınız
kuş hem dişi hem erkek gibi farklı bir fotoğraf daha atarmısınız
erkek kuş
kızıştığı için gagası böyle olmuş ve tüyde galiba kuş, 7-8 aylık veya üstüArkadaşlar merhaba, dişi kuşum sizce kaç yaşında ve kızışmış mı ? Birde ceresi neden kertik kertik?
Ekli dosyayı görüntüle 54114
Benim 2.5 yaşında bı erkek muhabbet kuşum vardı bunu Es olarak aldım 1.5 yaşında dediler, erkek kuşum sürekli dişinin peşinde ve ağzına yem kusuyor diside kabul ediyor. Fakat dokunmak kaşımak istediğinde kızıyor ve kovalıyor erkek kuşumu daha 3 4 gündür aynı kafesteler sizce durum ne anlaşırlar mı zamanla ? Erkek kuşumun görselini de ekledimkızıştığı için gagası böyle olmuş ve tüyde galiba kuş, 7-8 aylık veya üstü
Erkek oldugu söylendi ama banada erkek gibi geldi yakından çektim birde
erkek değil kesinlikle dişiErkek oldugu söylendi ama banada erkek gibi geldi yakından çektim birde
kuşun gözünü renkleri daha belli şekilde atarmısınız galiba gölgeden dolayı gri gözüküyorBenim 2.5 yaşında bı erkek muhabbet kuşum vardı bunu Es olarak aldım 1.5 yaşında dediler, erkek kuşum sürekli dişinin peşinde ve ağzına yem kusuyor diside kabul ediyor. Fakat dokunmak kaşımak istediğinde kızıyor ve kovalıyor erkek kuşumu daha 3 4 gündür aynı kafesteler sizce durum ne anlaşırlar mı zamanla ? Erkek kuşumun görselini de ekledimEkli dosyayı görüntüle 54120