Bu fotoğraf da o kadar net değil.daha net bir fotoğraf çektim: https://hizliresim.com/1AZGXh
Erkek. 40-45 günlük. Yerli.Şimdi net fotoğraf olmuştur umarım. Cinsiyet ırk yaş bilgisi öğrenebilir miyim
Teşekkür ediyorumErkek. 40-45 günlük. Yerli.
Bana erkek gibi geldi yaş tahmini içinde kuşun 3-4 aylık büyük ihtimal çok bilgili değilim ama fikrim böyleMuhahbbet kuşumun cinsiyetini öğrenmek istiyorum, alırken dişi mi diye sorunca evet demişti ama sizlere de sormak istedim. Bir de yaş tahmini yapabilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 49296Ekli dosyayı görüntüle 49297
Ama emin değilim bende ceresi mor gibi gozukuyoMuhahbbet kuşumun cinsiyetini öğrenmek istiyorum, alırken dişi mi diye sorunca evet demişti ama sizlere de sormak istedim. Bir de yaş tahmini yapabilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 49296Ekli dosyayı görüntüle 49297
Ben nereye yazacağımı bulamadım da kuşlarımın cinsiyet ve yaşını söyleye bilir misinEkli dosyayı görüntüle 49436Yüklediğiniz fotoğraflar, sanki ahlaka mugayır bir şeymiş de sansür yemiş gibi. Yani fotoğraflar hiç net değil.
Net fotoğraf yükleyin.
arkadaşlar konu açmak yerine, erkek mi dişi mi - kaç yaşında türü sorularınızı bu başlık adı altında sorunuz. çok ciddi hastalığı olan ve sorularına cevap verilmesi gereken diğer arkadaşlarımıza engel olmayalım. zaten o yüzden bu başlık açıldı ve buradan devam edilmesine özen gösterelim.
Benim kuşuma da bakabilir misiniz yaş cinsiyet tahminiBu fotoğraf da o kadar net değil.
Kuşunuz dişi.
Fotoğraflar çok belirsiz. Daha net fotoğraflar yükleyiniz.Benim kuşuma da bakabilir misiniz yaş cinsiyet tahminiEkli dosyayı görüntüle 49440Ekli dosyayı görüntüle 49441
Dosya büyük diyor yuklenmiyir nasıl yapabilirim hiç anlaşılmıyor mu aslında netlerFotoğraflar çok belirsiz. Daha net fotoğraflar yükleyiniz.
Baştakinden anlaşılmıyor muDosya büyük diyor yuklenmiyir nasıl yapabilirim hiç anlaşılmıyor mu aslında netler
Fotoğraflarda ışık parlaması var ve fotoğraflar kuşların cerelerine çok uzak mesafeden çekilmiş.Baştakinden anlaşılmıyor mu
kuşunuz sanırım erkek ve yavru çünkü gözünün etrafında beyazlık yok ve ceresi pembe mor tonlaarında
Erkek gibi duruyor.