ENCININ_KUŞU
Yeni Üye
Yasını biliyorum yavruyken almiştim sizin kusta kiz sanirim da simdi su kusun ismini degistireyim DD
Hiç yerinde durmadığı için bu kadar çekebildimKuşum yavru erkek olarak aldım.tahmini kaç aylıktır bide yerli olmadığını söylediler ırkı nedir acaba
Dişi bir kuş.Işte boyle
Yerli. Yavru 2 ay civarında bir yaşta.Hiç yerinde durmadığı için bu kadar çekebildim
dişi yaş için kuşun gözünü atar mısınız
Eş almak gerekir miKuşunuz dişi 6-7 aylık civarında.
8 aylıkken yaklaşık olarak kızışıyorlar en uygun üretim zamanı 10 - 12 oluyor genelde.Eş almak gerekir mi
Fakat kuşum durmadan tüylerini yolmaya çalışıyo gibi hep öyle yapiyo kendini mi kasiyo yoksa tüylerini yolmaya mı çalışıyor8 aylıkken yaklaşık olarak kızışıyorlar en uygun üretim zamanı 10 - 12 oluyor genelde.
Kuşun kendini temizlemesini tüylerini yolmaya çalışması olarak algılamış olabilir misiniz?Fakat kuşum durmadan tüylerini yolmaya çalışıyo gibi hep öyle yapiyo kendini mi kasiyo yoksa tüylerini yolmaya mı çalışıyor
Tamam teşekkürler bencede dişiErkek olma ihtimali yok. Güzel bir dişi.
İrisinde halka oluşmuş. 1 yaşa yakın bir yaştadır.
1 yaşında demişlerdi doğru mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İrisinde halka oluşmuş. 1 yaşa yakın bir yaştadır.
Yaşı 1.5-2 ay kadar.Muhahbbet kuşumun cinsiyetini öğrenmek istiyorum, alırken dişi mi diye sorunca evet demişti ama sizlere de sormak istedim. Bir de yaş tahmini yapabilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 49296Ekli dosyayı görüntüle 49297