Erkek gibi gözüküyor ama ışık altında çekildiği için net değil fotoğraf. Sabah gün ışığında daha net fotoğraf paylaşınız.Cins ve cinsiyet nedir acaba ?
Erkek bu kuşMerhaba kendisini dün erkek kuşum ile çiftlşetirmek için aldık bize dişi diye sattılar ama nedense bana erkek gibi geldi içim içimi yiyor acaba erkekmi diye
Cevap verdiğiniz mesaj 1 ay öncesine ait hemen hemen.Erkek bu kuş
Cins ve cinsiyet nedir acaba ?
sağ olun teşekkürler açıklama ve tavsiye içinForum, sadece öneri platformu wild'de size öneri sunmuş.
Dişi ve erkek kuşlar 4-5 aya kadar konuşma yani taklit yeteneğine sahiplerdir. Fakat erkek kuşların taklit yetenekleri ve hafızaları biraz daha fazladır ve kızışma dönemlerinde agresif olmazlar. Bu özelliklerden dolayı şöyle bir algı oluşmuş: Dişi konuşmaz, erkek konuşur.
Wild'de buna karşı çıkmış.
Konuşturmak ve eğitmek için kuş alacaksanız erkek kuşları tercih etmek doğrudur ve dişiye göre daha kolaydır. Fakat bu dişilerin konuşmayacağı anlamına da gelmiyor. Tercih sizin, isterseniz dişi kuşunuz yerine 40-50 günlük yavru bir erkek alabilirsiniz.
9-10 aylıktır tahmini olarak. 1 yaşın altında yani.5 new items by ERAY AY
photos.app.goo.gl
Yaş Irk?
teşekkürler bana geleli 1 yıl oldu yani biraz daha büyük9-10 aylıktır tahmini olarak. 1 yaşın altında yani.
Kuyruğu net gözükmemekle beraber, Çek olabilir.
Yüzünün gözüktüğü bir fotoğraf atarsanız daha net bir şey söyleyebilirim ama 2.5-3 aylık civarı diye düşünüyorum.yaşı kaçtır tahmini
Erkek, yaşı konusunda net bir şey söyleyemiyorum 7-8 aylık gibi geldi ama emin değilim. Daha net bir fotoğrafını atın. Vücudunun gözükeceği şekilde.Daha yavru satıcıya güvenemedim sizce cinsiyeti nedir?
Kuş lutino olduğundan cinsiyet ayrımı çok daha zor oluyor. Daha net bir fotoğrafını atabilir misin kafasının net gözüktüğü.Sevgili muhammet kusu sevenler kusum 7 aylik falan ismini hurrem sultan koydum ama erkek olabilir gozleri kirmizi buyuk ihtimal lutino cereside bu sekilde bi yardim edebilirmisiniz lutfen
Erkek, yaşı konusunda net bir şey söyleyemiyorum 7-8 aylık gibi geldi ama emin değilim. Daha net bir fotoğrafını atın. Vücudunun gözükeceği şekilde.