FındıkBaba
Onursal Üye
Dişimi sizce
Evet dişi.
Dişimi sizce
Merhaba,
Bir buçuk aydır bende olan kuşumun yanına bir arkadaş aldım. Birbirlerini görür görmez kaşımaya başladılar. İlk aldığım kuşumun burnu iyice beyaza döndüğü için bu seferkini kesin erkektir diye aldım. Fotoğrafları ekliyorum. Mutasyon, ırk, cinsiyet ve yaş yardımında bulunabilirseniz sevinirim. Daha gagasında siyahlık var hatta. Alırken show ayarında bir kuş olduğu söylendi bana vasıfları açısından.
Maşallah. Kuşunuz vasıflı (iri) bir Jumbo, cinsiyeti erkek, yaşının ise 2 - 2,5 - aylık civarında olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Mutasyonu normal sanırım. Dark factor grey green diye düşünüyorum. Yaşı da bir ya da bir buçuk aylık diye tahmin ettim çünkü darıları zor kırıyor ve gagasında yavrularda olan karalık var☺
Yediği yemdeki aspur oranını artırdım. Geldiği ilk gün probiyotik verdim, bir defa kocaman ve normal dışkı yaptı. Onun dışında hep ishal şeklinde. Eczaneden ge-oral alıp 3 gün probiyotikle versem mi diye düşünüyorum açıkçası...
Tesekkur edermm.flashla cektigim icin asiri büyüdü irisi.normalde çok daha az belirgin.bir sorum daha var.esiyle hic es gibi degl surekli kavga ediyorlar birbirlerini gagaliyorlar.acaba bana es sattik diye es olmayan kus mu sattilar ya da eve yeni geldikleri için ortama alisamadilar diye mi boyle anlasamiyorlarMerhaba. Kuşunuzun yetişkinliğe ulaşmış bir kuş olduğunu iris halkalarına bakarak kolaylıkla anlayabiliyoruz. Bazı kuşlarda hormonal olarak cere rengi değişmeyebiliyor, önemli bir durum değil.
Tesekkur edermm.flashla cektigim icin asiri büyüdü irisi.normalde çok daha az belirgin.bir sorum daha var.esiyle hic es gibi degl surekli kavga ediyorlar birbirlerini gagaliyorlar.acaba bana es sattik diye es olmayan kus mu sattilar ya da eve yeni geldikleri için ortama alisamadilar diye mi boyle anlasamiyorlar
Merhaba bende bu çifti yeni aldım yaşlarını merak ediyorum erkek sanırım yerli de dişi tepeli ama ne olduğunu bilmiyorum yaşlarını söyler misiniz
Arkadaşlar alalı 2,5 ay oldu cinsiyeti tam olarak nedir
Öndeki için
Öndeki için