FındıkBaba
Onursal Üye
Merhabalar Kızımızın kaç aylık olduğunu tahmin edebilen var mı
Merhaba. Kızınız 4 aylık.
Merhabalar Kızımızın kaç aylık olduğunu tahmin edebilen var mı
Yaşları ve ırkları nedir kuşlarımın
Buna cevap veren olmadı ırkını yazsanizda sevinirimArkadaşlar özellikle cinsiyetlerini merak ediyorum soylerseniz sevinirim
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buna cevap veren olmadı ırkını yazsanizda sevinirim
Yaşı 5aylik sanırım değil mi hocam ırkı bide biliyorsanSoldaki kuş dişi, sağdaki kuş erkek
Yaşı 5aylik sanırım değil mi hocam ırkı bide biliyorsan
valla anlamadım hocam ya )Bence erkek
valla anlamadım hocam ya )
valla ne yalan söyleyeyim ben de çok merak ediyorum ama adam çok net söylemişti. hala çok ilginç geliyorKuşun ceresinde beyazlıktan eser yok, dikkatli bakarsan burun çevresi biraz maviye çalıyor. Aldığın petshop neye dayanarak dişi demiş merak ettim doğrusu
Size bir sorum olacak muhabbet kuşları öpüşüyor ise farklı cinsiyet midir Yada surtunuyorlarsa birbirleri kasiyorlar ise birbirlerine su yada yem veriyorsa Yada birbirlerinin ayakları temizliyorlarsa
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.