Ahmtkul
Yeni Üye
Burun delikleri cevresi beyaz görünüyor fotoda ona göre dişi diyorum eğer mavi,mor gibiyse erkektirneden kandıyorlar ki bizi ben erkek diye aldım adınıda behlül koydum
Burun delikleri cevresi beyaz görünüyor fotoda ona göre dişi diyorum eğer mavi,mor gibiyse erkektirneden kandıyorlar ki bizi ben erkek diye aldım adınıda behlül koydum
Eğer tek bakacaksan erkek olması daha iyi erkek muhabbet kuşları daha sosyal ve konuşturmak daha kolay tek bakacaksan erkek olması daha iyidirerkek mi beslenmeli yoksa dişi mi sizce ona göre değişim yapmayı düşünüyorum
size hemen net resmini çekip atıyorumBurun delikleri cevresi beyaz görünüyor fotoda ona göre dişi diyorum eğer mavi,mor gibiyse erkektir
Burun delikleri cevresi beyaz görünüyor fotoda ona göre dişi diyorum eğer mavi,mor gibiyse erkektir
teşekkür ediyorum ahmet bey çok yardımcı oldunuz banaAma yinede takip et açılmaya başlarsa götür değistir
Tabiki erkekerkek mi beslenmeli yoksa dişi mi sizce ona göre değişim yapmayı düşünüyorum
taha bey çok teşekkür ederimTabiki erkek
Çünkü hocam dışı ele gelmez ısırır hırçın olur ama rt kek öyle değildir iştetaha bey çok teşekkür ederim
Kardeşim bence erkekEkli dosyayı görüntüle 6598 Ekli dosyayı görüntüle 6599
Merhaba ben kuşumu dişi diye aldım şimdi yanına eş almak istiyorum ama aklımı karıştıranlar oldu erkek olabilicegi konusunda bilgilendirirseniz sevinirim dişimidir erkekmidir birde yaşı ve ırkını bilenler yazabilirse sevinirimEkli dosyayı görüntüle 6598 Ekli dosyayı görüntüle 6599
arkadaşlar merhaba. Benim kuşumun da yaşı ve cinsiyeti hakkında bilgi verebilir misiniz? sözde 3-4 aylık erkek diye aldık. 3 aydır da bende. yani kuşçuya göre şuan 6-7 aylık olması lazım. ama 3 aydır kuşum alışamadı bana. hala konuşamıyor. hiç uçup omzuma konmuyor ( sadece sabah kahvaltı yaptığım zaman koluma konup dilimden yemek yiyor ). teşekkür ederim şimdiden
Kuşunuz erkek 7 aylık değil 4.5 - 5 aylık civarı. Bakımsız kalmış sanki. Neler veriyorsunuz ? Kafesi dar gibi geldi bana. Siz önlem olarak avimec veya vilmectin alın petshop veya veterinerden. Ense derisine 1 damla damlatın.arkadaşlar merhaba. Benim kuşumun da yaşı ve cinsiyeti hakkında bilgi verebilir misiniz? sözde 3-4 aylık erkek diye aldık. 3 aydır da bende. yani kuşçuya göre şuan 6-7 aylık olması lazım. ama 3 aydır kuşum alışamadı bana. hala konuşamıyor. hiç uçup omzuma konmuyor ( sadece sabah kahvaltı yaptığım zaman koluma konup dilimden yemek yiyor ). teşekkür ederim şimdiden