Kardeşim boyu küçük olduğu için mi kısa yoksa ırkından dolayı mı ?Yerli kardeş bu kuş
dısı kardeşim değiştirEkli dosyayı görüntüle 4627 2aylık erkek muhabbet kuşu aldım güya ama şuan 4aylık ve ceresi kahverengileşmeye başladı kesin dişimidir bu şimdi
Hocam bu da erkek ilerde belli olur yüksek ihtimal erkekBende kuşumu dişi diye aldım ama emin değilim. Sizce ?
Ekli dosyayı görüntüle 7066
Erkek hocam emin olabilirsinizarkadaşlar merhaba kuşum 40 günlük lütfen usta kişiler cevaplasın herkes farklı farklı cevap veriyor kuş dişi midir erkek midir?
taha bey çok teşekkür ederim ama nasıl emin olduğunuzu söyler misiniz acaba amacım yargılamak değil nasıl olduğunu öğrenmek yanlış anlaşılmak istememErkek hocam emin olabilirsiniz
Hocam şu deliklerin etrafı mavi değilmi kameradan pek net gözükmüyor ama mavi delikleri etrafından daha net cinsiyetini anlayabilirsiniz kenarlar boş o ilerde mavilesir kenarlsrtaha bey çok teşekkür ederim ama nasıl emin olduğunuzu söyler misiniz acaba amacım yargılamak değil nasıl olduğunu öğrenmek yanlış anlaşılmak istemem
isterseniz hemen çekip atabiliirimHocam şu deliklerin etrafı mavi değilmi kameradan pek net gözükmüyor ama mavi delikleri etrafından daha net cinsiyetini anlayabilirsiniz kenarlar boş o ilerde mavilesir kenarlsr
Evet hocam orayı bi net çekelimisterseniz hemen çekip atabiliirim
böyle çektim ışıksız ortamda anlayamadıysanız tekrar çekerimEve
Evet hocam orayı bi net çekelim
Yok hocam bu garanti erkekböyle çektim ışıksız ortamda anlayamadıysanız tekrar çekerim
çeresinde beyazlık var bu dişi dedilerYok hocam bu garanti erkek
Kardeşim yavru oldugu icin ceresi pembe ama burun deliğinin cevresi beyaz oldugu icin dişidir eğer erkek olsaydı mavi,mor veya cok az görünür kirmjzi olabilir ama senin bu kusun disi kardesimböyle çektim ışıksız ortamda anlayamadıysanız tekrar çekerim
neden kandıyorlar ki bizi ben erkek diye aldım adınıda behlül koydumKardeşim yavru oldugu icin ceresi pembe ama burun deliğinin cevresi beyaz oldugu icin dişidir eğer erkek olsaydı mavi,mor veya cok az görünür kirmjzi olabilir ama senin bu kusun disi kardesim
Adi kolay kardeşim bihter koyarsin olur biterneden kandıyorlar ki bizi ben erkek diye aldım adınıda behlül koydum
erkek mi beslenmeli yoksa dişi mi sizce ona göre değişim yapmayı düşünüyorumAdi kolay kardeşim bihter koyarsin olur biter