İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız? Kuşlar içgüdüsel hareket eden canlılar kolay sindirebildiği için aspura yöneliyordur. Kapalı paket daha iyi bir yem almanızı tavsiye edicem. Daha iyiden kastım içinde renkli granül bulunmayan, taze, tozsuz ve çeşitliliği iyi bir yem.
Internetten alacaksanız Versele Laga- Jo Mannes yem olabilir daha ulaşılabilirlik açısından Garden Mix Pembe şerit veya Beaks Deluxe Mavi ambalaj güzel yemlerdendir. Garden mix ya da Beaks alırsanız içindeki aspur miktarını arttırıp tekrar normal yeme dönmeye başlayın. Yetersiz beslenme yaşamasın. Gece de önüne 1 tatlı kaşığı kadar yem koyun ama mamasını yedikten sonra koyun aç kalıyorsa kendisi tamamlasın. Grit kuş kumu öneriliyor genellikle, beyaz kum birikme yapmaya daga müsait çünkü. Kum içeriğinde kömür olması, kil olması, anason kokması gibi bir kaç özelliğinin olması aranıyor. Kaliteli olsun derseniz yine Versele Laga'yı ilk öneririm. İçeriğini araştırmıştım Beaks da oldukça iyiydi bulamazsanız Garden mix de tercih edilebilir. Fazla tüketim görürseniz izin vermeyin az az yemesinde fayda var. Kafese yine mineral blok asılabilir hem gagasını törpüler hem o şekilde enerji harcayarak yiyebilir. Kursağı gayet iyi görünüyor Fıstık'ın
Biraz kabarması var gibi ama gün içinde nasıl keyfi, iştahı, dışkıları? Tüy didiklemesi devam ediyor mu?