hayvanseverr
Paylaşımcı Üye
Rica ederim, şifa olur umarım. İlaçları vermek zor oluyor gerçekten ne kadar bize alışık olsalarda stres yapıyorlar. Ben astım olduğunu düşünmüyorum çünkü ilaçlardan sonra başlayan bir ses durumu var astımı olsa önce solunumda problemi olmalıydı bu durum ilerledikçe astıma çeviriyor. Kronik bir hâl alıyor. Dolayısıyla bu ihtimal o ses için çok düşük ya kursak hareketlediği için ya da stresten olabileceğini düşünüyorum şu aşamada. Birde karanlıkta en az 10-12 saat uykuya ihtiyaç duyuyorlar bağışıklık sistemi için önemli bir unsur. Uyurken kontrol ediyorsanız belki bu da stres yapmasına sebep oluyordur.Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Yarın yapıp bir öğünde tüketmesi için vereceğim. Evet stres oldu ilaçları verirken gerçekten işkence çekiyor ama el mecbur incitmeden en hızlı şekilde vermeye gayret ediyorum. Tık tık sesi göğsünden her uyuduğunda geliyor uyanıkken böyle bir ses gelmiyor sizce sindirimle mi yoksa solunumla alakalı mı internette araştırdığımda çoğu yerde astım yazıyor