Muhabbbet kuşu baloncuklu dışkı

bu arada hocam o ilaci bulamazsam alternatifi var mı ayrıca kırmızı dal darı vermemin faydası olur mu ?

Kızıl darı falan işe yaramaz. İlaç kullanmanız lazım. Kuşunuz hasta. Salmonella veya kursak mantarı söz konusu. İkisi de ölümcüldür

Kızıl darı falan işe yaramaz. İlaç kullanmanız lazım. Kuşunuz hasta. Salmonella veya kursak mantarı söz konusu. İkisi de ölümcüldür
Hocam yarın
Hocam yarın açık olduğundan kökekuba ya götürmek istiyorum sizce nasıl bir yer ._?

Kastım karbonattı aceleden yazmamışım. Dal darıyla falan olacak iş değil. Karbonatla da olacak iş değil. Karbonat hastalığın ilerleme hızını yavaşlatır sadece.

Hocam yarın kökekubaya gitmeyi düşünüyorum sizce nasıl bir yer?

Amaç herhangi bir veterinere gitmek değil,kanatlı(kuş) veterinerine gitmek.. Veterinerlerin birçoğu kanatlı hayvanlardan anlamıyor. Size önerdiğim 2 veteriner kliniği de kanatlı kliniği.
Sizin dediğiniz kliniğin kanatlı kliniği olup olmadığını bilmiyorum.

Amaç herhangi bir veterinere gitmek değil,kanatlı(kuş) veterinerine gitmek.. Veterinerlerin birçoğu kanatlı hayvanlardan anlamıyor. Size önerdiğim 2 veteriner kliniği de kanatlı kliniği.
Peki bildiğiniz pazar günü açik kuş veterineri var mi ?

Kastım karbonattı aceleden yazmamışım. Dal darıyla falan olacak iş değil. Karbonatla da olacak iş değil. Karbonat hastalığın ilerleme hızını yavaşlatır sadece.
Hocalarım 5te kuş veterineri buldum oraya götüreceğim kuşta jilet göğüs de var sizce kurtulma şansı var mı ? Aynı zamanda mavi kuşun babası da olur babası ne yaparsa onu yapar sürekli babasının yanında olur 😭😭😭

Veteriner göz ucuyla bakıp şiringaya birşeyler koyup suyunda 1 hafta kalsın hamam olsun dedi.pek gözüm tutmadı . Mecbur pet shopa sorduk adam da o veterienrin hiçbirşeyden anlamadığını söyleyip bebe aspirinini suyuma ezip koyun bi de yeminde yulaf karıştırın birşeyi kalmaz dedi sizce kardeşlerini ayıralım mi ve bebe aspirini vereyim mi ?

Veteriner göz ucuyla bakıp şiringaya birşeyler koyup suyunda 1 hafta kalsın hamam olsun dedi.pek gözüm tutmadı . Mecbur pet shopa sorduk adam da o veterienrin hiçbirşeyden anlamadığını söyleyip bebe aspirinini suyuma ezip koyun bi de yeminde yulaf karıştırın birşeyi kalmaz dedi sizce kardeşlerini ayıralım mi ve bebe aspirini vereyim mi ?
Hocam salmonella için antibiyotik başlamanız lazım. Sulphamezhatine olabilir, enrocure olabilir, baytril % 2.5 olur, ama hızlı olmalısınız. Karbonat kullandınız mı ?

Hayır diğerlerini kıracak mecali kalmadığı için dal darıya saldırmıştır muhtemelen

Hocam bu arada 1 saatir dal darı yiyor bir tanesinin yarısını yiyip düşürdü 2 tane taktım bur tanesini az miktarda yemis bir tanesinin ise büyük bir kısmı
Hocam suyu birkaç saat önce koydum ikiside hala içmedi evde bebek aspirin ve bir ay öncesinden kalma ağzığı kapalı bir şekilde saklanmış casemolin var faydası olur mu @Selçuk YÜKSEL ilaç buluncaya kadar yarın konak tarafına bakacağım umarım bulurum

Geri