FFTekdemir
Meraklı Üye
Dostum nerden ve ne kadara aldığını söyler misin acaba ?yaşı cinsiyeti birşey diyebilirmisiniz
Dostum nerden ve ne kadara aldığını söyler misin acaba ?yaşı cinsiyeti birşey diyebilirmisiniz
petshoptan aldım 650di fiyatı 550e aldım hocam
daha yeni oldugu için elimi pek sokmuyorum kafese ama elma uzattım elimle yedi biraz ürkek gibi davranış olarak onuda ortamdan die düşünüyorum.renk olarak aldıgım yerde baska cesit yoktuEle geliyor mu size davranışı nasıl bir de renk çeşiti var miydi
bileziği var bileginde.aldıgım yer 8 aylık felan dedide bütün kuşlara yavru diyorlar zaten pek güvenmedim.cinsiyeti sadece dna testi ile anlaşılabilir,
yaşınıda böyle anlamayız bileziği var mı?
hiç ele almadıgım icin inceleyemedim bilmiyorum ele alışınca ancak bakabilirim sanırım hocamBileziğinde tarih nedir?
sk 6.5 15 0254Bileziğinde tarih nedir?
sk 6.5 15 0254
bileziginde bu sekilde yazıyor ne anlama geliyor acaba bunlar
direk elime gelmiyor ama yanasabiliyorum elimden havuc fıstık vs yiyor ilk zamana göre ilerlememiz var cok seker durusu var bakısı felan cok sevimli inş iyice alışabilirNe demek bilmiyorum ben ama sanırım elinize aldınız nasıl çok tatlı değiller mi
kuşla iletişiminiz nasıl alıştımı elinize geliyormuHoşbulduk çok teşekkür ediyorum,
Ekstradan çekirdik vermiyorum ama sultan papağanı paketinin içindekilerin fazla olduğunumu düşünüyorsunuz ? Diğer yazdıklarınızdan günlük vermeye çalışacağım, elmanın kabuğunu soyup dilim halinde bıraktım kabına ama çok fazla dokunmadı, eski sahibi elmayı çok sevdiğini söylemişti halbuki. Pelet yem olarak elimde çok az energy cube var ama biraz koklayıp ağzına hiç almadan dönüyor pelet yeme geçmesi uzun sürecek gibi, başka tavsiye edebileceğiniz marka varsa onu alayım.
Ekli dosyayı görüntüle 11074 Ekli dosyayı görüntüle 11075
@HarunRdm Sadece yazdığım sebze-meyveler değil, mevsimine göre sebze-meyveleri verebilirsiniz örnek muz gibi. Her papağanın insanlar gibi damak tadı farklı. Ona besinleri sunarak gözlemlemeniz gereklidir. Şiddetle pelet yeme geçmenizi tavsiye ederim. Marka olarak dünyanın en iyisi olan harrison bird food. ( harrison konuma bakabilirsiniz http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/harrisons-bird-food-incelemesi.51983/ ).
kuşla iletişiminiz nasıl alıştımı elinize geliyormu
Ben mesela papağanı ele avuca almak öpmek istiyorum monk bundan rahatsız olur mu monkun rahatsız olduğu şeyler nedir hastalıkları nedir ben mesela işe gidince tek bıraksam kakadular gibi delirir mi bunun gibk şeyleri ve daha fazlasını senin yaşadığın tecrüberi bizimle paylaşır mısın teşekkürlerMonk papağanı diğer adıyla quaker papağanı ülkemizde çok nadir beslenen fakat avrupada çok popüler olan bir papağan türüdür.
Monk papağanının anavatanı güney amerika bölgeleri, brezilya, uruguay ve arjantindir. Boyları 30cm, kanat uzunlukları 14cm-15cm olabilmektedir. Genel olarak yaygın renkleri yeşil ve mavi tonludur. Mutasyon olarak sarı ve beyaz renklerde de olabilmektedirler. Diğer papağan türleri gibi sürüler halinde yaşarlar. İnsanlarla çok hızlı bağ kurabilen, çok hareketli, uçmayı-havada akrobasik hareketler yapmayı seven, banyo yapmaktan hoşlanan, biraz gürültücü ( kalın sesli ) ve ses taklit etmeyi çok seven bir türdür.
Ortalama 20-30 yıl arasında yaşarlar. Soğuk ve sıcak havalardan etkilenmezler. Bazı ülkelerde ekosistemi bozduğu için bu türün üretimi kısıtlandırılmıştır.
Büyük bir kafese ve çokca oyuncağa ihtiyaç duyurlar. Pareket yemleri, meyve ve sebzelerle beslenirler.
Not: Bende monk papağanı besliyorum. Her türlü sorularınızı monk papağanı bölümümüze yazabilirsiniz.
Merhaba bir sorum olucak cevaplarsanız mutlu olurum şimdiden teşekkürler.Monk papağanı diğer adıyla quaker papağanı ülkemizde çok nadir beslenen fakat avrupada çok popüler olan bir papağan türüdür.
Monk papağanının anavatanı güney amerika bölgeleri, brezilya, uruguay ve arjantindir. Boyları 30cm, kanat uzunlukları 14cm-15cm olabilmektedir. Genel olarak yaygın renkleri yeşil ve mavi tonludur. Mutasyon olarak sarı ve beyaz renklerde de olabilmektedirler. Diğer papağan türleri gibi sürüler halinde yaşarlar. İnsanlarla çok hızlı bağ kurabilen, çok hareketli, uçmayı-havada akrobasik hareketler yapmayı seven, banyo yapmaktan hoşlanan, biraz gürültücü ( kalın sesli ) ve ses taklit etmeyi çok seven bir türdür.
Ortalama 20-30 yıl arasında yaşarlar. Soğuk ve sıcak havalardan etkilenmezler. Bazı ülkelerde ekosistemi bozduğu için bu türün üretimi kısıtlandırılmıştır.
Büyük bir kafese ve çokca oyuncağa ihtiyaç duyurlar. Pareket yemleri, meyve ve sebzelerle beslenirler.
Not: Bende monk papağanı besliyorum. Her türlü sorularınızı monk papağanı bölümümüze yazabilirsiniz.