avator
Yeni Üye
berat varinlioğlu ismini facebooktan araştırın, ben kendisinden aldım. bir de oktay ortapamuk.Nerden alabiliriz el beslemesi
berat varinlioğlu ismini facebooktan araştırın, ben kendisinden aldım. bir de oktay ortapamuk.Nerden alabiliriz el beslemesi
süleyman barbaros facebooktan instagramdan bulursunuzpapağan satın alma konusunda güvenebileceğimiz kimse varmı internet ortamında bende papağan düşünüyorumda
sizde monk var dimi şuan papağan900-1000 tl den aşağısa fiyat, el beslemesi değildir, oyuna gelmeyin..
evetsizde monk var dimi şuan papağan
nasıl konuşması bakımı felan hocam
Benimki babacık, cicikuş, hadi gidiyoruz, gel, cimbom, limon ve limoncuk diyor. Konuşma yetenekleri baya iyi.nasıl konuşması bakımı felan hocam
konuşma ve harf çıkarabilme özellikleri biraz muhabbet kuşlarına benziyor sanırım. cümle kurmada zayıflar sanırım anladığım kadar dimi hocam.Benimki babacık, cicikuş, hadi gidiyoruz, gel, cimbom, limon ve limoncuk diyor. Konuşma yetenekleri baya iyi.
Dna testiyle oluyormuş sanırımMonk papağanın karakterine bağlı olarak iyi olduğu söylenir özellikle insan seslerini taklit etmeyi seviyorlar. Bende yeni aldım 65günlük yakında fotolarını ve videolarını paylaşırım. Cinsiyet ayrımı hakkında bilgim yok bende araştırıyorum.
dostlar monk aldım inşallah hayırlı olur muhabbet kuşu ile anlaşabilirler.
çok sağolun çok teşekkür ederim aldıgım zaman öteki kuslardan ayrıldı die cok ses cıkardı onlarda aynı şekilde üzüldüğünü düşünüyorum ondan çok mutlu olsun istiyorum bugun gidip oyuncak salıncak vs alacağım.ne ile oynamak hoşuna gidertabiki yardımcı olacağız.
birde muhabbet kuşu ile aynı odada tutuyorum sıkıntı olurmu eğitim ve güvenlik açısındantabiki yardımcı olacağız.
SALONDA TUTUYORUM İKİSİNİDE GÜNÜN GENELİ ORADA OLUYORUZ YANLIZ OLMASINLAR DİEDE MONKU MİSAFİR ODASIN ALAYIM OZAMAN EN İYİSİ.BİR SÜREMİ BOYLE OLSUN HEPMİ AYRI ODALARDA KALSINLAREğitimi kuşunuzla baş başa kalabileceğiniz bir oda da başlayın, güvenlik açısından ise bence kuşlarınızı aynı anda serbest bırakmayın bir süre. Monk papağanı belki muhabbet kuşunuza zarar verebilir. Birbirlerine alışmasını bekleyin.