Bilal KURDDAN
Paylaşımcı Üye
Kendime ait iş yerim var.Yangın söndürme cihazları ve sivil savunma malzemeleri satış ve teknik servis (Safir Yangın Söndürme -TOKAT ) '' İşimiz Gücümüz Söndürmek ''
Oğuzhan kardeşim öyle deme. Yaşım 30, 31'e az kaldı... Evlenmeden önce bende senin gibi diyordum ama, evlendim çocuk oldu falan şimdi zamanında niye uğraşıp memur olmaya çalışmadım diye kafamı taşlara vuruyorum... Muhasebeciyim, muhasebeci enflasyonu yaşanıyor piyasada, ücret düşük, özel sektörde keyfiyet çok, şartları zor, sorumluluk çok yetki yok vs... Bence devlet memurluğu en güzeli, eşim memur ordan biliyorum... Şimdi KPSS ye giriyorum bilgilerim uçmuş gitmiş, hep düşük çekiyorum, evden çocuktan ders çalışmak da pek mümkün değil...
Eskiden bizim memlekette bir söz söylerdi ihtiyarlar, Sen desenki bilmem ne holdingin sahibiyim, ihtiyar nine derdi ki "oğlum, az daha okuyup da ormancı olamadın mı?"
Burdan bakınca bence böyle görünüyor kardeşim...
tonmaister (ses teknisyeni)
hocam klasik mesleklerin dışında bir mesleğe sahipsiniz. Birkaç kelime ile anlatır mısınız öğrenelim
ses ışık ve görüntü sistemleri.konserler gece klüpleri açılışlar,canlı ve dj tesisatları