Adalet TOSUN
Meraklı Üye
evli, 1 çocuk babası, muhasebeci...
Bilgisayar Mühendisiyim , 2 yıldır 30 üni. ile beraber çalışıyoruz , hayırlısı diyelim. Kpss yi de boşverin bence , devletin memuru olmayı hiç istemedim istememde , boşuna mı üni. okuduk .
Bilgisayar Mühendisiyim , 2 yıldır 30 üni. ile beraber çalışıyoruz , hayırlısı diyelim. Kpss yi de boşverin bence , devletin memuru olmayı hiç istemedim istememde , boşuna mı üni. okuduk .
hocam senin hobihanenin resimlerini incelediğimde mantolama yalıtım vb işlemler yapmıştın, profesyonel çalıştığın belliydi şaşırmıştım, demek ki meslektenmiş
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:29 -->-> Daha önceki mesaj 12:21 --
Hayırlısı olsun hocam,şimdiden hayırlı tezkereler
Başarılar kardeşim,lise 2 2.dönemden itibaren ygs hazırlıklarına başlamalısın benden tavsiye
Hayırlı işler hocam
Hayırlısı olsun hocam, sınava hazırlanıyomusunuz?
Site Sahibi İsin saka kismi tabi bu Radyo ve Televizyon Programciligi Ogrencisi Ayni zamanda web tasarim uzmaniyim.
Grafikerim.
Tebrik ederim kardeş site için baya emek harcamışsın, öğrenciyken bende site işiyle ilgilenmiştim ama öylece kaldı sonra kpss den dolayı zaman ayıramadım kaldı öylece. RTS mi bölüm yoksa farklı bir bölüm mü oluyor?