Cihat Türkmen
Onursal Üye
Aahahha herhalde yani. Soylarını devam ettirmeye çalışıyoruz. Hem bizden daha güzel bakacaklar mı var sanki.
Tabi yaaa
Aahahha herhalde yani. Soylarını devam ettirmeye çalışıyoruz. Hem bizden daha güzel bakacaklar mı var sanki.
Önemli değil.tskler abi düşünmem yeter
İnşallah ablam artık kesin gözüyle bakılır bu işe. Hadi hayırlısı.Heyyooo! Benim kuşlarım bugün yine 3-4 defa çiftleşti birinden biri tutmuştur herhalde. Süleymannnnnn az kaldı mutlu haberlere.
Hakkınızda hayırlısı olsun ustam. Benim erkek çok ayak atıyor ama dişi kaçıyor sorun orda
Aynen öyle Sevtap abla. Ama şimdi zorla yapar sonradan dişide isterCihat benimki de öyleydi. Erkek kendini parçalıyordu resmen. Ama benim oğlan zorla yapıyor ya. Kimse inanmıyor ama bildiğin zorla yapıyor. Senin kuşunda canına tak edecek en sonunda bak gör.
Mama yedikten sonra coşuyorlar.Erkek şuan mamaya yumuluyor. Yedikten sonra coşuyor Dişi de alışkanlık haline getirmiş direk yuvaya atıyor kendisini.. Evet yazarken mamayı bıraktıktan sonra direk dişiye sardı erkek Dişi yine kaçtı .. Neyse hayırlısı olsun bunun devamını bekliyorum inşAllah olacak
Dün benim kiler yavruları olmasına rağmen 2 kere çiftleştiler. Ayırayım dedim kafesin kapağını açtım dokundum hala devam etti. ama o an dişinin halini görcektin abla o bakış hala aklımdaYahu yemin ederim benim erkekte öyle. Ne zaman mama yese öyle oluyor. Bugünde verdim ve sonuç çiftleşme. Bak belli ki seninde olacak. Benim yaşadıklarımın aynısı.
Aynen öyleAnlaşıldı ben mamaya ne buldum katayım bundan sonra Her şey kuşlarımızın soyunun devamı için
Tabi yaaa
Oy oy bu güzellere kurban olsunlar. Maşallah size nazar boncuğu tak kafeslerine.