S
Sevtap DERİN
Guest
Zeliha ne oldu? Kendi kendime konuşuyormuşum gibi olmuş.
Evet abla her yorumu öyle .Zeliha ne oldu? Kendi kendime konuşuyormuşum gibi olmuş.
Ayy ne tatlılar Allahım banada nasip eder inşallah, Allah nazardan saklasın çok tatlılaar
Vay MaşALLAH darısı başımıza
bana özel mesaj olarak resimlerini atarmısınız ?O kadar istiyorum ki yumurtlamalarını dişi de kızışmadı gitti yapmadığım şey kalmadı bi değiştirmek kaldı onuda yapmam
İnşallah. Bugun kacıncı gun ilk çiftleşmeden sonra. Benim kiler bugun 2 kere çiftleşti yine gidiyorum ayırmaya hala devam ediyorlar bende bıraktım ne yaparsa yapsınlarBenimki kızışmaya başladı. İnşallah bir daha çiftleşirler.
Hocam attım bakarsanız.
Heyyooo! Benim kuşlarım bugün yine 3-4 defa çiftleşti birinden biri tutmuştur herhalde. Süleymannnnnn az kaldı mutlu haberlere.
Hakkınızda hayırlısı olsun ustam. Benim erkek çok ayak atıyor ama dişi kaçıyor sorun orda
Cihat benimki de öyleydi. Erkek kendini parçalıyordu resmen. Ama benim oğlan zorla yapıyor ya. Kimse inanmıyor ama bildiğin zorla yapıyor. Senin kuşunda canına tak edecek en sonunda bak gör.
Erkek şuan mamaya yumuluyor. Yedikten sonra coşuyor Dişi de alışkanlık haline getirmiş direk yuvaya atıyor kendisini.. Evet yazarken mamayı bıraktıktan sonra direk dişiye sardı erkek Dişi yine kaçtı .. Neyse hayırlısı olsun bunun devamını bekliyorum inşAllah olacak
Yahu yemin ederim benim erkekte öyle. Ne zaman mama yese öyle oluyor. Bugünde verdim ve sonuç çiftleşme. Bak belli ki seninde olacak. Benim yaşadıklarımın aynısı.
Anlaşıldı ben mamaya ne buldum katayım bundan sonra Her şey kuşlarımızın soyunun devamı için